islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ABD Dısişleri Bakanı: “2. Trump Dönemi Sorunsuz Başlayacak”

ABD Dısişleri Bakanı: “2. Trump Dönemi Sorunsuz Başlayacak”

Mirat Haber Ajansı

Açık sözlülüğüyle tanınan ve CIA başkanlığından gelme ABD Dısişleri Bakanı Mike Pompeo, dün yaptığı açıklamayla siyasette şok dalgalarına neden oldu. Amerikan politikalarında ağırlık sahibi hükümet üyesinin bu sözleri, Joe Biden’ı mazbatasını almadan kutlama kuyruğuna giren dünya siyasetçilerine de bir mesaj olarak algılanmakta. Donald Trump yönetimi seçimlerde açıkça hile yapıldığını, bunu kolayca kanıtlayabileceğini, medyanın bu oyunun işbirlikçisi olduğunu iddia ediyor.

Trump hükümeti, kritik eyaletlerde posta yoluyla giden oylarda Cumhuriyetçi bölgelerden gelen oyların postanelerde imha edildiğini, onların yerine sahte oyların geldiğini kanıtlayabileceklerini iddia ediyor. Bazı analiz sitelerindeki yorumlara göre bunu kanıtlamak için blokzincire dayalı bir teknolojinin kullanıldığı belirtilmekte. Her halükarda, çok kapsamlı bir yargı süreci başlatıldı. Bundan 20 yıl önce de G. W. Bush ve Al Gore arasındaki yargı mücadelesi iki ay devam etmiş ve son söz Anayasa mahkemesi tarafından verilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.