islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

AJDA PEKKAN VE İSMAİL HACIOĞLU’NA TEŞEKKÜRLER

AJDA PEKKAN VE İSMAİL HACIOĞLU’NA TEŞEKKÜRLER
13 Aralık 2023 14:46
A+
A-

Ajda Pekkan’dan Gazze çağrısı: ‘Savaşın bitmesini diliyorum’

Ajda Pekkan, Yaşam Boyu İkon Ödülü Kazandı: Gazze İçin Çağrı Yaptı ve Sosyal Medyada Destek Buldu

Türkiye’nin efsanevi sanatçılarından Ajda Pekkan, Harper’s Bazaar’ın düzenlediği Yılın Kadınları Ödülleri’nde “Yaşam Boyu İkon Ödülü “nü kazandı. Aldığı ödülün ardından sahneye çıkan Pekkan, unutulmaz bir konuşma yaparak Gazze‘ye dikkat çekti.

Sanatçının Gazze‘ye yönelik duyarlılığı, ödül konuşmasında ortaya çıktı. Pekkan, “Kalbimizin Gazze için attığını biliyorum. Dünyada barışın ve Gazze’de de savaşın bitmesi dileğiyle” ifadelerini kullanarak savaşın sona ermesi için duygusal bir çağrıda bulundu.

Ajda Pekkan’ın barış çağrısı, geceye damga vurdu ve sosyal medyada geniş bir destek buldu. Sosyal medya kullanıcıları, sanatçının Gazze’ye yönelik duyarlı duruşunu takdir ederek, “Sanatçı dediğin böyle olmalı” gibi olumlu yorumlarda bulundu.

Gazze, 7 Ekim’den bu yana devam eden şiddetli çatışmalara sahne olurken, Ajda Pekkan’ın bu çıkışı, sadece müzik dünyasındaki başarıları değil, aynı zamanda insan haklarına ve barışa olan duyarlılığıyla da dikkat çekti.

HABER YORUM

Gazze kanayan yaramızdır…

Gazze yürek sızımızdır…

Kanaatimizce Gazze’den gelen görüntüler, insanım diyen birinin yüreğini sızlatmıyorsa, onun insanlığından şüphe etmenizde sakınca yoktur.

Sanatçı, yaşadığı toplumla birlikte nefes alıp verdiği sürece sanatçıdır.

Sanatçı, yaşadığı toplumla birlikte nefes alıp verdiği sürece sanatçıdır. Yaşadığımız süreç içinde,  Sanatçı kisvesi altında olup, Siyonist İsrail’e “Siviller ölmesin, bebekler katledilmesin” bile diyemeyenlerin, sanat adına yapacakları hiçbir şeye milletimizin ihtiyacı yoktur.

Ajda Pekkan’ın aldığı ödül töreninde yaptığı konuşmada “Kalbimizin Gazze için attığını biliyorum. Dünyada barışın ve Gazze’de de savaşın bitmesi dileğiyle” ifadelerini kullanması ve Filistin’in haklı davasına sahip çıkması nedeniyle, Mirat Haber olarak kendisine teşekkür ediyor, tebriklerimizi sunuyoruz.

BİR TEŞEKKÜR DE İSMAİL HACIOĞLU’NA

 

Türkiye’de de çeşitli mecralardan birçok tanınmış isim, Gazze’de yaşanan vahşete karşı bilinç oluşturmak için sosyal medyada Filistin’e desteklerini devam ettiriyor. Bu isimlerden biri de İsmail Hacıoğlu.

İsmail Hacıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlardan sonra, “Bıktık neden sürekli Filistin mesajı paylaşıyorsun” diyenlere, net ve sert bir şekilde cevap verdi:

Ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum kusura bakmayın takipten çıkabilirsiniz.”

Filistin’in haklı davasına sahip çıkan herkese selam olsun!

https://www.youtube.com/results?search_query=mirat+haber

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.