islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
ALTIN
2.300,79
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
9 Haziran 2023 11:25
A+
A-

Afyonkarahisar’da, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğlu trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, büyükbaş hayvan taşıyan bir tır yolda devrilerek yanmaya başladı. Devrilen tırdan bazı hayvanlar da yola saçıldı.

Ünal Özdemir (53) idaresinde ki Bahadır Yenişehiroğlu’nun otomobili, Karacaören kavşağında büyük baş hayvanlardan birine çarparak kaza yaptı. Kazada yaralanan Yenişehiroğlu ve oğlu Talha Yenişehiroğlu hastaneye kaldırıldı.

Bahadır Yenişehiroğlu ve oğlu Talha Yenişehiroğlu’nu hayati tehlikesi bulunmuyor.

Bahadır Yenişehirlioğlu, kazanın ardından sosyal medya hesabında kaza ile ilgili açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Dün gece TBMM’deki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra seçim bölgem Manisa’da teşkilatımızla buluşmak üzere çıktığımız yolda Afyonkarahisar’da trafik kazası geçirdik.

Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz. Hastanede tedavimiz devam ediyor. Arayarak veya mesajlarıyla yanımda olan tüm dostlarıma ve sevenlerime teşekkür ederim. Biz bu canın emanetçisiyiz. Sağlıklı günlerde birlikte olmak ümidiyle…”

HABER YORUM

Mirat Haber olarak; Sayın Bahadır Yenişehiroğlu’na ve oğlu Talha Yenişehiroğlu’na geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimizi iletiyor; Müslümanların başına gelen kaza ve musibetler noktasında, birkaç Peygamber tavsiyesini buraya almak istiyoruz.

Hz. Âişe’den nakledildiğine göre, Resûlullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur:

“Batan bir diken bile olsa başına gelen her musibet/acı, Müslüman’ın günahlarına kefaret olur.” (Müslim, Birr, 49; Muvatta’, Ayn, 3)

Ümmü Seleme’nin (r.a.) naklettiğine göre, Resûlullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur:

“Birinizin başına bir musibet/acı bir şey geldiği zaman, ‘Biz Allah’a aidiz ve biz O’na döneceğiz. Allah’ım! Başıma gelen musibetin/acının mükâfatını senden bekliyorum, bundan dolayı bana ecir ihsan et, benim için onu daha hayırlısıyla değiştir.’ desin.” (Ebû Dâvûd, Cenâiz, 17-18; Müslim, Cenâiz,3)

MİRATHABER.COM

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.