islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3850
EURO
34,5771
ALTIN
2.387,28
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

AK PARTİLİ MALATYA BELEDİYESİNDEN LGBT’YE TALTİF

AK PARTİLİ MALATYA BELEDİYESİNDEN LGBT’YE TALTİF
15 Eylül 2023 10:22
A+
A-

Türkiye A milli kadın Voleybol takımı üzerinden LGBT propagandasına devam ediliyor.

Susurluk Belediyesinin A Milli takımda oynayan bir sapkın Voleybolcunun isminin bir caddeye verilmesi kararından sonra şimdi de Ak Partili Malatya Büyükşehir Belediyesi, TC vatandaşlığı verilen Küba asıllı sapkın Voleybolcu Melissa Vargas’a fahri hemşerilik vermeye hazırlanıyor.

Karar, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından  meclise sunuldu ve  oy çokluğuyla kabul edildi.

HABER YORUM

Dünyada çok güçlü hale gelen LGBT lobisinin, özellikle kadın dernekleri üzerinden ülkelere büyük paralar gönderdiğini artık biliyoruz.

Eskiden olsa, onların parası varsa bizim de iman gücümüz var diyerek, maddi bütün imkanları elimizin tersiyle iterdik.

Ancak, seküler hayatın girdabında yok olmaya yüz tutmuş insanımız ki buna siyasilerimiz de dahil, LGBT gibi insanlığın sonunu hazırlayan projelere destek verebiliyor… Hatta savunucusu haline gelebiliyor.

Bizlerde sormadan edemiyoruz…

“Sahi biz ne zaman bu hale geldik?”

Bu karar karşısında muhafazakar ve mütedeyyin Malatya seçmeninin ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyoruz. Bunun neticeleri yaklaşmakta olduğumuz yerel seçimlerde sandığa yansıyacaktır.

MİRATHABER.COM