islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

ALMANYA SİYONİSTLERE BORCUNU ÖDÜYOR DEMEK Kİ!

ALMANYA SİYONİSTLERE  BORCUNU ÖDÜYOR DEMEK Kİ!
17 Aralık 2023 10:30
A+
A-

ALMANYA SİYONİSTLERE BORCUNU ÖDÜYOR DEMEK Kİ!

Filistin kıyamında Amerika’yı biliyoruz. Çünkü bu ülkenin ipleri Siyonist Yahudilerin elinde! İradesi alınmış birçok Müslüman ülkenin son 50 yıl içerisinde kan dökmediği ülke yok gibidir. Mesela bizde,12 Eylül darbesinden sonra; o yıllarda CIA’nin. Türkiye Şefi olan Paul Henze, ABD Başkanı Jimmy Carter’a “bizim çocuklar başardı” diye haber vermişti.  Bugün bile PKK terör belası ve 15 Temmuz ayaklanması yine ipleri bu ülkenin elinde olanlar tarafından sürdürülmüyor mu?

Tekrar başa dönelim. Kassam Tugaylarının başlattığı direnişten sonra, Haydutluğa soyunan, kan emici Siyonistlere Almanya’nın tavrını merak etmiştim. Niye? Çükü Almanya 2. Dünya Savaşında Adolf Hitlerin talimatıyla, 1933 -1945 yılları arasında Almanya’daki 6 milyon Yahudi’yi yok etmişti. Hatta öylesine acımasızca bir yok ediş ki, okurken insan olarak, Müslüman olarak tüyleriniz diken diken oluyor:

Toplama kamplarına alınanların çoğu ilaç denemelerinde kullanılmış, irçokları Meydanlara kurulan düzinelerce darağacında idam edilmiş, cesetler asılı olduğu yerde çürüyene kadar tutulduktan sonra fırınlarda yakılırken aynı darağacına bu defa yenileri asılmış. Birçokları da toplama kamplarında işkence gördükten sonra açlığa mahkûm edilerek öldürülmüş.

Bu adamların Alman devletine karşı işlenmiş belirgin bir suçu yok.

Tek özellikleri Yahudi oluşlardır. Alman ekonomisi bunların ellerinde; mallarına, işyerlerine, paralarına el konularak bu imtiyazın Alman asıllıların ele geçirmesine çalışılmış.

İnsan olarak bu vahşeti kabullenmeniz mümkün değil. Hadi suçlu varsa cezalandır. Sırf etnik aidiyetinden dolayı yapılanları anlamak izahtan uzaktır.

Bu zulüm, bizim merhamet duvarımıza çarpıp dökülürken, günümüzde aynı ırkın insanlarının; bu mazlum Yahudilerin bu defa yeni bir Hitler modeliyle zalim Yahudiler olarak ortaya çıkışına izah bulamıyorsunuz.

Aynı yıllarda Rusya’da da bir milyon Yahudi öldürülmüş. Bu kıyımlara uğrayan insanların günümüze ulaşan çocuklarının o vahşi tavrı Filistin’de Müslümanlara göstermeleri, kendilerine reva görülen cinayetlerin intikamını aldıkları bir yola dönüştü bugün.

Demek ki, genlerinde, kendilerinin dışında bütün insanlara karşı böyle bir nefret duygusu var bunların.

Allah’ın Hz. Muysa gönderdiği Tevrat’ta değil, kendi uydurdukları Eski Ahitte kendilerine Tanrı tarafından ‘üstün ırk’ imtiyazı verildiği sapkınlığı onların başına bu belayı getirdi. Madem Tanrı, onlara böyle bir üstünlük vasfı verdi, on yılı aşkın bir sürede yok edilişine seyirci mi kadı?

Sözü tekrar Almanya’ya getirecek olursak, Amerika’dan sonra Siyonistlere kucak açıp destek veren Alman Hükümeti oldu.  Bu ülkeyi ziyaretinde, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu adamların gözlerinin içine bakarak; “Bizim İsrail’e borcumuz yok. Borçlu olsak bu kadar rahat konuşamayız. Ama borçlu olanlar, rahat konuşamıyorlar. Biz Holokost cenderesinden geçmedik”, ifadelerini kullanması anlamlıdır. Nedir Holokost? Almanları Yahudilere uygulanan imha planlarının genel adı!

Almanların İsrail’e borcu, bu altı milyon Yahudi’nin kıyımından duydukları suçluluk duygusudur. Bir nevi bumu diyetini ödemiş oluyorlar her halde.

Şimdi bu katillerin çocuk ve kadın demeden insanları katledişine seyirci mi kalacağı?

Bunlar, kandan beslenen vahşi sırtlanlardan daha aşağılık bir duyguya sahipler anlaşılan. Bir haberde, bir grup Siyonist cani Filistinlileri nasıl katlettiğini kahkahalarla anlatıyordu. “Ele geçirdiğim Filistinlileri bir demir kafes içerisine hapsettim, sonra keyifle karşılarına geçerek silahla taradım.” Bu sadistliğe insan denirse, Almanların bunlara yaptıklarına da insan diyebilirsiniz!

MUHSİN İLYAS SUBAŞI

YAZARIN DİĞER YAZILARINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

MİRATHABER.COM – YOUTUBE