islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3117
EURO
34,7331
ALTIN
2.386,33
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

Almanya Ziyareti Sırasında İngiltere Başbakanı Rishi Sunak Protesto Edildi

Almanya Ziyareti Sırasında İngiltere Başbakanı Rishi Sunak Protesto Edildi
24 Nisan 2024 16:00
A+
A-

Almanya Ziyareti Sırasında İngiltere Başbakanı Rishi Sunak Protesto Edildi…

Filistin Destekçileri, Almanya Ziyareti Sırasında İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ı Protesto Etti..

Almanya Ziyareti Sırasında Filistin Destekçileri, İngiltere Başbakanı Sunak’ı Protesto Etti: “Filistin İçin Adalet Talebi Yükseliyor”

Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleşen resmi karşılama töreni sırasında, İngiltere Başbakanı Rishi Sunakı protesto etmek amacıyla toplanan bir grup Filistin destekçisi, Filistin’e destek gösterisi düzenledi. Protestocular, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, adalet taleplerini dile getirdiler. Bu protesto, diplomatik buluşmanın gölgesinde gerçekleşen anlamlı bir olay olarak kayda geçti.

Diplomatik Buluşma ve Protesto

Almanya Başbakanı Olaf Scholz‘un, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ı Almanya’nın başkenti Berlin’de ağırlaması sırasında, resmi karşılama töreni dışında toplanan bir grup, Filistin’e destek gösterisi düzenledi. Protestocular, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, adalet taleplerini dile getirdiler. Bu olay, diplomatik buluşmanın gölgesinde gerçekleşen anlamlı bir protesto olarak kayda geçti.

Filistin Meselesi ve Uluslararası İlişkiler

Filistin meselesi, uluslararası ilişkilerin önemli bir gündem maddesi olmaya devam ediyor. Filistin’e yönelik destek gösterileri, diplomatik buluşmaların ve uluslararası ilişkilerin dinamiklerini etkileyebilme çabası içeriyor.

Filistin Halkının Sesi

Protestocuların sesi, Filistin halkının sesini temsil ediyor. Filistinlilerin yaşadığı zorluklar, dünya genelindeki destekçilerin ve aktivistlerin dikkatini çekiyor ve uluslararası alanda Filistin’e yönelik adalet talebini güçlendiriyor. Almanya ve İngiltere gibi ülkelerde düzenlenen bu tür gösteriler, Filistin meselesinin uluslararası kamuoyunda daha fazla görünürlük kazanmasına ve çözüm için baskı oluşturulmasına yardımcı olabilme amacı güdüyor.

Bu protesto, Almanya ziyareti sırasında gerçekleşen dikkate değer bir olaydır. Göstericiler, her durum ve şartta Filistin’e destek amacıyla gösteri düzenleseler de ABD başta olmak üzere AB ülkeleri, İsrail’in katliamına sessiz kalmaya devam ediyorlar.

HABER YORUM

Dünyanın dört bir yanında insanlar, her platformda İsrail’i protesto ederek Filistin halkına destek çıkmaya çalışıyorlar.

Dün İstanbul’da Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier protesto edildi bugün ise Almanya’da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak…

Ancak yöneticiler, halkın sesini duymamakta kararlı…

Anlaşılan o ki, dün Hindistan, Afrika kıtası ve Arap  petrollerini sömüren Batı’nın, bugün Gazze’de farklı planları var….

Gazze ve Gazze açıklarında ki doğalgaz rezervleri gibi…

Gazze’de 6 aydır süren soykırıma sessiz kalan ve hatta destekleyen batı, tarihte örnekleri olduğu gibi, insanlıktan sınıfta kaldı ve bu kafayla da kalamaya devam edecek…

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.