islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4698
EURO
34,7489
ALTIN
2.478,91
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Android kullanıcılarına müjde!

Android kullanıcılarına müjde!
12 Şubat 2022 15:39
A+
A-

Google, Android işletim sisteminin son sürümü olan Android 12’yi 2021’de paylaşmıştı. Android 12 sonrası Android 13’ün özellikleri ve tasarımı merak edilmeye başlandı. Şimdi ise Google, Android 13 konusunda ilk adımı attı.

 ANDROID 13 HABERİ GELDİ
Google, Android 13’ün ilk geliştirici önizlemesini yayınladı. Böylece Google’ın bu yılki Android güncellemesinde neler görebileceğimiz hakkında fikir bazı ipuçları ortaya çıktı.

Android’in yeni özellikleri arasında güncellenmiş tema seçenekleri ve gizlilik özellikleri, yeni dil kontrolleri gibi değişikliklerin yer aldığı ifade ediliyor.

Material You odaklı Android 12’den sonra, Android 13’ün dinamik uygulama simgelerini Google’ın uygulamaları dışında tüm uygulamalara genişlettiği aktarılıyor.

Yeni sürümde, kullanıcıların uygulamalarla fotoğraf ve video paylaşmasına olanak tanıyan bir fotoğraf seçici ve uygulamaların konum iznine sahip olma ihtiyacını daha da azaltmak için yeni bir Wi-Fi izni sunulduğunun altı çiziliyor. Google, bu özelliği Android 11 ve sonraki sürümleri çalıştıran tüm telefonlara getirmeyi planlıyor.

Android 13’te daha birçok değişiklik olduğu belirtilirken, yeni sürümün kararlı halinin haziran veya temmuz aylarında yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.