islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3784
EURO
34,7289
ALTIN
2.433,87
BIST
10.056,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Ayetullahların Torbacısı Kim?

Ayetullahların Torbacısı Kim?

mirathaber.com –ÖZEL HABER– İran’daki zalim Ayetullah diktatörlüğü halkın özgürlüklerinin yanısıra bilgi alma ve doğruyu öğrenme haklarını da gasp ediyor. İran Devrim Muhafızları’na ait http://www.mersadnews.ir internet sitesinin 15 temmuz FETÖ darbesi ile ilgili ortaya attığı iddialar, tek kelime ile rezilce bir yalan.

İslam adını kullanan ve molla görünümlü Ayetullah diktatörlüğü, halkı uyutmak ve kandırmak için insanın hayal edemediği yalanları söylemekten çekinmiyorlar. Son alarak Ayetullah diktatörlüğünü ayakta tutan en önemli silahlı güç olan ve uluslararası yasalara göre terörist olan Devrim Muhafızları adlı silahlı yapının resmi internet sitesinde 15 Temmuz Fetullahçı işgal darbesini İran’ın savuşturduğunu, Erdoğan’ın darbe gecesi İran’a sığındığını ve çocuk katili sapkın Kasım Süleymani’nin devreye girerek Erdoğan’ı kurtardığını iddia etti.

İnternet sitesinde bir açıklama yapan ve aynı zamanda terörist grup olan Devrim Muhafızlarının hocalarından olan Muhammed Rıza Merendi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “halkı sokaklara ve meydanlara çıkmaya davet ettiği Video kaydını da “Tebriz Havaalanında yaptığını” öne sürdü.

Hızını alamayan Merendi, yalanını şöyle süsledi:

“Erdoğan Ankara ve İstanbul’da güvende hissetmediği için #İran’a geldi ve #Tebriz Havalimanından halka hitap etti”

Devrim Muhafızlarının resmi sitelerinden biri olan mersadnews’e röportaj veren Merendi, İran’ın darbe teşebbüsünden çok önce Erdoğan7ı uyardığını ve 15Temmuz Darbe Girişimi gecesinde Erdoğan’ın güvenlik tedbirleri gerekçesiyle ve Eski Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin teklifi üzerine Tebriz’e geldiğini ve burada halka sokağa inme çağrısı yaptığını” söyledi.x

Muhammed Rıza Merendi’nin benzer iddiası daha önce de Türkiye’de İran hesabına çalışan ve Ayetullahlar diktatörlüğü tarafından finanse edilen bazı medya kuruluşları tarafından ortaya atılmıştı.

Türkiye’deki İran hesabına algı yönetmeye çalışan medya organları, yalan atmada bu İranlı ayetullah’ın gerisinde kalmışlardı. Çünkü İran adına etki ajanlığı yapan medya kuruluşları, “Erdoğan’ın uçağının Tebriz’e indiğini söyleyecek kadar geniş bir yalan ufkuna sahip değiller.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.