islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5286
EURO
34,9017
ALTIN
2.439,53
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Bahreyn, İsrail’in Dini Törenlerine Resmen Katılıyor

Bahreyn, İsrail’in Dini Törenlerine Resmen Katılıyor

Filistin ve İslam davasına ihanet etme yarışında Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ile yarışıyor adeta. Katar ve Cezayir’in dışında Arap Dünyası’nda İslam ve Filistin davasına ihanet etmeyen ülke neredeyse kalmadı.

Bahreyn, Filistin davasına ihanet çerçevesinde kendisinin İsrail büyükelçisini Sheba’da Hanuka mumlarını yakma bayramına gönderdi.
Törende bir konuşma yaparak İsrail’i yüceltip kutsayan Bahreyn Büyükelçisi Halid Yusuf Al Jalahama, “Bu dostluğun ve ortaklığın büyüdüğünü görmekten heyecan duyuyorum” dedi.
Bahreyn’in İsrail Büyükelçisi  Al Jalahama ve Sheba Tıp Merkezi’ndeki uluslararası bölüm ve kaynak geliştirme direktörü  Yoel HarEven ile birlikte  Hanuka mumlarını birlikte yaktılar.

Sheba Tıp Merkezi, Pazar gecesi Bahreyn’in İsrail Büyükelçisi Yusuf Al Jalahama ile İbrahim Anlaşmalarını ve bunlardan kaynaklanan işbirliklerini kutlamak için bir Hanuka mum aydınlatma törenine ev sahipliği yaptı .
Abraham Anlaşmaları Ağustos 2020’de imzalandı. İmzalanmalarından önce bile Sheba, Körfez bölgesindeki bazı ülkelerle çeşitli düşük anahtar kapasitelerde çalışıyordu. O zamandan beri, Bahreyn ve Emirlik tıbbi ortaklarıyla birlikte çalışmak için çok sayıda anlaşma imzaladılar.

İSRAİL HASTANESİ İLE BAHREYN HASTANESİ ORTAK OLDU

Örneğin, Sheba araştırma girişimleri konusunda Bahreyn’in en büyük iki hastanesiyle ortaklık kurdu ve daha iyi sağlık hizmetleri geliştirmek için Abu Dabi’deki Sağlık Bakanlığı ile bir mutabakat anlaşması imzaladı. Sheba ayrıca ek bir Bharani hastanesi ile diyalog haline geçtiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.