islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

BATIYA TAPARLARIN PUTU YIKILIYOR, ÜMİTSİZLİK YAYILIYOR

BATIYA TAPARLARIN PUTU YIKILIYOR, ÜMİTSİZLİK YAYILIYOR
4 Temmuz 2023 14:47
A+
A-

Ertuğrul Özkök, Batıcı olup karısının ilk mini giyenlerden oluşu ile iftihar eden adamdır. Bu adamı en az 10’a yakın yazımızla eleştirmişizdir.

Bilmediği İslam’a ve Osmanlıya yabancı olan bu adam kendisi gibi Batıcı Kamâlistlerin yine de en seviyelilerinden. Bu tiplerin müşterek özelliği kafa yapılarının batıya tapar oluşu ve yerel değerlerden uzaklığıdır.

Batı’da çöküş başladı. Batı’nın  insanlığa verecek manevi değerleri de yok.

FRANSA OLAYLARI

Malum Fransa son yıllarda çalkantılar içinde. Afrika’nın zenginliklerini vampir gibi emen, bağımsızlık hareketlerini kanla bastıran ve özellikle de yüzbinlerce Cezayirlinin kanını akıtan, bu sebeple de  Kenya Cumhurbaşkanından Cezayirli Fransız vatandaşlarına kadar isyanın hedefi olan Fransa…Bizim de Maraş’tan, Antep’ten ve İstanbul’un işgalinden tanıdığımız zalim Fransa.

Batıyı korku saldı. Olaylardan ders çıkarma peşinde.

Şimdi Fransa olaylarını kendi şartları ve sınırları içinde değerlendirmek gerekmez mi? Gerekir de taptıkları ve milletimize örnek gösterdikleri “BATI PUTU” Paris merkezli yıkım eğiliminde. Batıcılarda telaş başladı.

Ertuğrul  Özkök’ün Odatv’de yer alan yazısındaki şu ifadeler bakar mısınız:

Sizce bu fotoğraf karesinden kaç “darbe davası, kaç “Osman Kavala” kaç müebbet hapis çıkacak…

Hayatımın 6 yılı Paris’te geçti.

Size kendi cevabımı hem de kesin dille vereyim.

Fransayı yakıp yıkan bu öfke selinde bir tek Osman Kavala davası çıkmayacak.

Kimse hakkında darbe davası açılmayacak.”

Fransa olaylarında Türkiye’nin tahriki yok. Fransa’daki göçmenlerin devleti parçalama ve kalkınmasını engellemek amacı da yok. Böyle iken Osman Kavala olayına  sıçramanın alçaklığı nereden kaynaklanıyor?

Bir de şu ifadelerindeki ruhsal sefalete bakar mısınız?

Ama İŞİD’in, El- Kaide’nin kafasını kestiği, canlı canlı yaktığı, binaların tepesinden attığı insanlar; tecavüz ettiği Ezidi kadınları karşısında Fransa’daki bu tepkilerin yüzde birini bile gösteremeyen İslamcıların, milliyetçilerin, ulusalcıların, Avrasyacıların bunu anlaması daha epey zaman alacak.”

İSLAMCILAR KADAR BAŞINA TAŞ DÜŞSÜN

Fransa olaylarının bu konuyla ilgisi ne?  Maksat  Batıyı yüceltip Müslümanları ve vatandaşlarımızı aşağılamak.

İŞİD ve el-KAİDE adına işlenen cinayetlerin onlar tarafından işlendiğini kim söylüyor? İŞİD ve EL-KAİDE kullandıkları silahları ve parasını nereden buluyor? İhtiyaç duyuldukça onları dünya medyasına servis eden kim?

Hem İŞİD ve el-Kaide’nin, içinde samimi fakat bilinçsiz Müslüman figüranlara da  rol verildiği Amerika ve Batı yönetimindeki  tiyatro toplulukları olduğunu bilmeyen mi kaldı?

Batıcılar ne yapsın ümit bağladıkları dağlarda fırtınalar esiyor. Onlar da kinlerini kusuyorlar.

MİRATHABER.COM

FRANSA’YA BİR DARBE DE PKK’DAN

 

ETİKETLER: Manşet