islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5788
EURO
34,9797
ALTIN
2.428,46
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bin Ladin’in Katili Maskesiz Kahraman Uçuş Yasaklı

Bin Ladin’in Katili Maskesiz Kahraman Uçuş Yasaklı

Mirat Haber Ajansı

Eski ABD müttefiki ve sonradan en büyük düşmanı olan El Kaide örgütü lideri Usame bin Ladin’i Pakistan’daki gizli bir operasyonda ölümcül bir şekilde vurması nedeniyle halk kahramanı ilan edilen Deniz Kuvvetleri Seal (Fok) komando birlikleri subayı Robert J. O’Neill, Amerikan Delta Hava Yolları’nda yasaklı yolcular listesine girdi. Eski Seal Takım 6 üyesi O’Neill Twitter’da, maskesiz olarak bindiği bir Delta uçuşunda kendisinin sonradan sildiği bir fotoğrafını yayınladığı için maske kuralını ihlalinden dolayı havayolu tarafından yasaklandığını, maske takmamasının Delta’nın onu kara listeye almasına neden olduğunu yazdı.

Havayolu, ilk fotoğrafın viral hale gelmesinden sonra, maske takma gereksinimlerine uymayan tüm müşterilerin gelecekte Delta ile uçma haklarını kaybetme riski olduğunu bildirdiğini. O’Neill, aslında maskesiz gitmediğini, maskeyi sadece şaka olarak tanımladığı fotoğraf için çıkardığını iddia etti. Pek çok sosyal medya kullanıcısı, havayolunun kararını destekledi ve maskelemeyle ilgili ilk tweet’i nedeniyle elit komando subayını eleştirdi. ABD’nin en üst düzey operasyon timi kabul edilen Seal 6, Pakistan’ın Abbottabad kentinde gizlenen Usame bin Ladin’i gizli bir gece operasyonunda öldürüp helikopterle taşıdığı bir gemiden cesedini denize attığı açıklanmıştı. Ancak bazıları Usame bin Ladin’in hala hayatta olduğunu iddia etmekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.