islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5446
EURO
34,8663
ALTIN
2.430,28
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Burak Özçivit PUBG Mobile’ın Kahramanı Oluyor

Burak Özçivit PUBG Mobile’ın Kahramanı Oluyor

PUBG MOBILE Türkiye oyununun tanıtımına katılan ünlü Türk oyuncu Burak Özçivit, hayranlarını kendisiyle birlikte ilginç bir sanal maceraya davet etti.

Burak Özçivit, PUBG MOBILE’da Türk kahramanı Gökbörü Khan olarak karşımıza çıkacak.

Analistlerin gözlemlerine göre aktörün reytingi bir günde kelimenin tam anlamıyla yüzde 30 arttı.
Eleştirmenler, Burak’ın PUBG MOBILE ile işbirliği yapmayı kabul ederek doğru adımı attığından emin, çünkü bu adım çok daha fazla hayranlarına oyuna çekecek. Buna karşılık, oyun karşıtları da farklı bakış açıları sergileyerek itirazlarını dile getirdiler. Onala göre Burak Özçivit’in sanal oyun kahramanı olması mesleki açıdan sakıncalı bir durum. Bazı eleştirmenler ise şu görüşlerini dile getirdi: Bazı netizenler sanal gerçekliğin reklamının kötü olduğunu yazdı.

Çoğunlukla olumsuz eleştiriler, internette çok zaman geçiren gençlerin anneleri tarafından yazılması da ayrıca dikkat çekiyor. Burak Özçivit’in özellikle tarihi filmlerdeki rolleri nedeniyle gençler tarafından idol olmasından dolayı, onun hayranlarını sanal oyunlara sürüklemesi anneler tarafından ahlaki görülmüyor.

PUBG MOBİLE NEDİR?

Hayatta kalan son katılımcının kazandığı “tepenin kralı” nişancı oyununun mobil versiyonudur. Oyuna hiçbir şey olmadan başlayan oyuncular, ilk etapta savaşmak ve savaşta hayatta kalan son kahraman olmak için silah ve malzeme elde etmelidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.