islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,2846
EURO
34,7685
ALTIN
2.399,98
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

CAMİLER YIKILMALI, MİNARELER HİLALLER KALDIRILMALI

CAMİLER YIKILMALI, MİNARELER HİLALLER KALDIRILMALI
26 Kasım 2023 00:41
A+
A-

 İsveç‘te hükümeti dışarıdan destekleyen aşırı sağcı lider Jimmie Akesson, camilerin yıkılmasını istedi: “Minareler kubbeler hilaller kaldırılmalı”

İsveç‘te, azınlık hükümetini dışarıdan destekleyen aşırı sağcı İsveç Demokratlar Partisi (SD) lideri Jimmie Akesson, ülkede yeni cami inşaatlarına izin verilmemesini ve mevcutların yıkılmasını isteyecek kadar ileri giderek, bir taraftan haçlı kafasında olduğunu, diğer taraftan ise  faşist  zihniyetini ortaya koydu.

 Akesson, “Yahudi aleyhtarı propagandanın yayıldığı cami binalarına el koymaya ve yıkmaya başlamalıyız. Şehir manzarasında İslami anıt görevi gören minareler, kubbeler, hilaller veya diğer unsurlar tamamen kaldırılmalıdır” dedi.

İsveç kamuoyunda Filistin‘e verilen destek ve İsrail’e yönelik protestolardan rahatsız olan Akesson, bu protestoların camilerden kaynaklandığını iddia ederek, camilerin yıkılması gerektiğini söyledi.

HABER YORUM

İşte medeni(!) Avrupa, işte medeni(!) Batı…

İnsanlıktan nasibini almamış haçlı zihniyetinin temsilcisi bir adam(!) Jimmie Akesson

“Camileri yıkalım” diyecek kadar faşist, hilalleri, kubbeleri ve minareleri kaldıralım diyecek kadar da hadsiz ve terbiyesiz…

Filistin konusunda, İsrail’in yanında olma basiretsizliği gösterecek kadar da Siyonist ve Siyonist yardakçısı…

Zannediyor ki İslam nurunu ağızımla söndürebilirim…

Zannediyor ki konuşursam Müslümanlara zarar verebilirim…

Yüce rabbim bizler için ne de güzel tanımlamış senin ve senin gibi kafirlerin durumunu:

“Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.” (Saff suresi 8)

MİRAT HABER