islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5125
EURO
34,8747
ALTIN
2.440,45
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

CHP GENEL MERKEZİ, İL VE İLÇE TEŞKİLATLARINDA CUMA NAMAZI KILAN VAR MI?

CHP GENEL MERKEZİ, İL VE İLÇE TEŞKİLATLARINDA CUMA NAMAZI KILAN VAR MI?
13 Haziran 2023 12:30
A+
A-

12 Haziran Pazartesi ODATV Haberini okuyalım:

“Ruslardan Erdoğan’a namaz daveti”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” isimli kitabının Rusça çevirisi Rusya Federasyonu Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynutdin’e hediye edildi. Gaynuttin Erdoğan’ı birlikte namaz kılmaya davet etti.

AKLIMIZA CHP GELDİ

Bu haberi okurken aklımıza birden CHP geldi.

İktidara katkı verebilmesi için gerçekten CHP’nin toparlanmasını istiyoruz.

Bundan birkaç yıl önce yine CHP’sinde yönetim değişikliği konuşuluyordu.

ENGİN ALTAY; “sorun yönetim değişikliği ile çözünebilecek gibi değil, sorun partimizle Milletimiz arasındaki bariyerlerin kaldırılmasıdır” dedi. Ama Bariyerler neydi, açıklanmadı.

Yazarımız Ali Rıza Demircan hocamız, CHP’den, AK Partisinin kaldıramadığı faizli düzenin değişmesi için kanun teklifi vererek bariyerlerden birinin  kaldırmasını istedi. Genel merkezi de aradı. Ama ne gezer, teklifine muhatap bile bulamadı.

Şimdi birden aklımıza geldi. Türkiye’mizde iktidara talip olan CHP’nin genel merkez, il ve ilçe kadrolarında, İslam ile barışık olup Cuma namazına giden kaç yönetici vardır?

Gerçekten bunu soruyoruz. Bu soruya cevap veremeyen veya verme gereğini duymayan CHP bu kafayla ancak bağnazlarıyla savaşır ve bariyerleri artırır.

MİRATHABER.COM

EY CHP’Lİ BELEDİYELER! YAZIKTIR, GÜNAHTIR FEVKALADE DE AYIPTIR!

ETİKETLER: Manşet