islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

EY CHP’Lİ BELEDİYELER! YAZIKTIR, GÜNAHTIR FEVKALADE DE AYIPTIR!

EY CHP’Lİ BELEDİYELER! YAZIKTIR, GÜNAHTIR FEVKALADE DE AYIPTIR!
17 Mayıs 2023 13:43
A+
A-

 

50 binden fazla insanımızın hayatını kaybettiği asrın felaketinden sonra, yurdun dört bir yanına hicret eden depremzedeler, seçimden hemen sonra CHP’li Belediyelerin öfkeli uygulamalarına maruz kalmaya başladılar.

CHP‘li Tekirdağ Belediyesi, depremzedeleri kaldıkları otelden çıkarmaya kalktı. Seçimlerin hemen sonrasında CHP’li Tekirdağ Belediyesi, otellere yerleştirilen depremzedelerin beş gün içinde ayrılmalarını istedi.

Depremzedelerin 13 Ağustos 2023 tarihine kadar otellerde kalmasının anlaşması yapılmışken, seçimlerden hemen sonra depremzedelerin apar topar otellerden çıkarılmak istenmesi, CHP’nin kara tarihine, yeni bir kara leke olarak yine işlenmiş oldu.

HABER YORUM

Amacımız bu haberi yaparak particilik yapmak falan değil. Amacımız yapılan saçma bir şeye karşı koymak ve yetkilileri uyarmak.

Seçimlerde, deprem bölgesinde ki sandıklardan Erdoğan çıkınca CHP’den gelen bu tepkilerin yersiz ve akılsızca olduğunu vurgulamak.

Buradan da anlaşılıyor ki siz, depremzedelerin acılarını paylaşmak ve onlara yardım eli uzatmak için değil, onları istismar etmek için yardım yapmış, yaptığınız yardımlar ile siyasi bir rant peşine düşmüşsünüz.

DEPREMZEDELER BİZİM KARDEŞİMİZDİR

Depremzedelerin hepsi siyasi görüşüne bakmaksızın bizim kardeşlerimizdir. Onlar şu anda bizlere yüce rabbimizin bir emanetidir vesizi bilmiyoruz ama  biz bu emanete dini inancımız gereği sahip çıkmakla mükellefiz.

Hiç şüphesiz depremzedeler, canlarıyla ve mallarıyla imtihan olurken, bizler de bu kardeşlerimize infak edip etmeme noktasında imtihan oluyoruz.

Bütün olaylara istisnasız laiklik gözüyle bakan ve doğru ve iyi olanı atlayan başta CHP’li Tekirdağ Belediye Başkanı olmak üzere bu zihniyeti taşıyan bütün CHP’lilere   şu ayeti kerimeyi hatırlatmak istiyoruz.

“Allah’a ibadet edin ve ona hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana babaya, akrabaya, yetimlere, yoksullara, yakın komşuya, uzak komşuya, yanınızdaki arkadaşa, yolcuya, elinizin altındakilere iyilik edin. Şüphesiz Allah, kibirlenen ve övünen kimseleri sevmez.” (Nisa 36)

MİRATHABER.COM

 

 

 

ETİKETLER: Manşet