islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

COVİD 19 AŞISI KONUSUNDA HAKLIYDIK

COVİD 19 AŞISI KONUSUNDA HAKLIYDIK
29 Aralık 2022 12:36
A+
A-

Ali Rıza Demircan hocamız ve Mirat Haber olarak Covid19 aşısı noktasında koyduğumuz haklı tepkinin, yersiz ve gereksiz bir tepki olmadığı her geçen gün daha iyi anlaşılmaya başlandı.

Bu konuda doğru yolu bizlere gösteren ve aşıya karşı bir duruş sergilettiren yüce Rabbimize sonsuz hamdi senalar olsun.

Aslında Pandemi değil de plandemi olan Covid 19 aşısı, gerekli testlerden geçmeden bir yıl gibi kısa bir sürede piyasaya sürülmüş, insanların bir kısmı korkutularak, bir kısmı da cebren ve hile ile aşı olmaya zorlanmıştı. Aşı olanlara bir nevi zorla imzalattırılan evraklar ise, bu konuda sonradan çıkabilecek olumsuzluklar karşısında, davalara sebep olmaması içindi. Yani bir nevi aşıyı üreten şirketler ve aşıya izin veren devletler, işledikleri suçu kabul etmiyorlar, doğabilecek sıkıntılarda aşı olanları suçlayacaklarını adeta deklare ediyorlardı.

Nitekim plandemi sürecinde,2019 yılında normal gripten ölenlerin sayısının Coronadan ölenlerin sayısından daha fazla olduğu insanların gözünden bir şekilde kaçırılmış, yolda, metroda ya da parkta düşüp ölen insanların görüntüleri medyaya servis edilmiş, böylece insanlar ölüm korkusuyla hareket etmeye zorlanmıştı. Bunun bir çaresi olmalıydı. Bunun çaresi de pek tabi ki aşıydı. Netice de aşılar test aşamaları tam yapılmadan piyasaya sürüldü.

Aşı konusunda tepkili olan ve bu konuda çok yazı yazan, tepkisi neticesinde de eleştiriden ziyade hakaretlere maruz kalan gazeteci yazar Soner Yalçın 28.12.2022 tarihinde  “Uğramadığım hakaret kalmadı” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Yazısında “Susmak zorunda kaldık” tespitinde bulunan Soner Yalçın yazısında şu ifadelere yer verdi:

*

“Aşı konusunda tereddütlerim var” diyen uzmanlar ile yapılan haberler, röportajlar sebebiyle Odatv‘ye, “Bu tür yayınları sürdürürseniz sizinle çalışmayacağız” dendi!

Karşınızda Amerikan devleri vardı; Twitter, Youtube, Google, Facebook…

Şartları netti:

Aşı konusunda tek soru sorulmayacak!

Aşı konusunda Batı merkezleri ne diyorsa olduğu gibi yayınlanacak!

Odatv, fonlanan yayın organı değil. Gelirleri sosyal medya reklamları. Amerikan devleri sizle çalışmak istemediğinde haber sitenizi ayakta tutmanız imkânsız…

Aşı konusunda susmak zorunda kaldık. Zaten kamuoyu da pek farklı görüş istemiyordu! Gerçi bugün ne düşünüyorlar acaba? Keşke bir kamuoyu araştırma şirketi aşı konusunu halka sorsa…

*

İlaç şirketlerinin, ürettiği ilaçlar ile tedavi maksadıyla değil de insanları bağımlı hale getirmek ve insan sağlığı üzerinden parasına para katmak için çalıştığını defalarca yazan ve söyleyen Ali Rıza Demircan hocamızın haklılığı, Soner Yalçın’ın yazısıyla da bir kez daha doğrulanmış oldu.

MİRAT HABER

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.