islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5587
EURO
34,7723
ALTIN
2.412,82
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabineyi Topluyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabineyi Topluyor!

Pandemi, ekonomi, emekli ve memur maaş zammı masada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 2022 yılının ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nı gerçekleştirecek. Kabine toplantısı ekonomi, dış politika ve koronavirüs pandemisindeki son gelişmelerin de konuşulacağı geniş bir değerlendirmeye ev sahipliği yapacak. Toplantının gündeminde memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamma ilişkin sunum da yer alacak.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan bugün 2022 yılının ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nı gerçekleştirecek. Kabine toplantısı ekonomideki hamleler ve bundan sonra kullanılacak yeni yöntemler, dış politika ve koronavirüs pandemisindeki son gelişmelerin de konuşulacağı geniş bir değerlendirmeye ev sahipliği yapacak. Toplantının gündeminde memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamma ilişkin sunum da yer alacak.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonunda bugün enflasyon rakamları ile netleşecek olan 2022 emekli ve memur maaş zammıyla ilgili görüşlerini de açıklaması bekleniyor.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİYLE DE BİR ARAYA GELECEK

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Genel Merkezinde bir grup milletvekiliyle çarşamba günü kahvaltılı toplantıda bir araya gelmesi bekleniyor. AK Partili milletvekilleriyle en son 2021’in temmuz ayında gruplar halinde görüşen Erdoğan’ın bu toplantılara devam edeceği öğrenildi. Toplantılarda milletvekillerinin, illerine ilişkin değerlendirmeleri Erdoğan’a aktarması planlanıyor.

İŞTE KABİNE TOPLANTISINA İLİŞKİN ÖNEMLİ DETAYLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısına liderlik edecek. Ekonomiden dış politikaya, sağlıktan eğitime 2021 değerlendirmesi ve 2022’deki yol haritalarının da konuşulacağı kabine toplantısı enflasyon verilerinin TÜİK tarafından açıklanması ile memur ve emekli maaşlarındaki zamların belirlenmesi açısından da önem arz ederken gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yapacağı son dakika açıklamalarında olacak.

KÜLLİYE’DE 2022’NİN İLK KABİNE TOPLANTISI

2022 yılının ilk kabine toplantısında iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek. Başkan Erdoğan birçok konuda ilgili bakanlardan bilgi alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.