islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Cumhurbaşkanımıza Tarım Bakanlığını ihbar ediyorum!

Cumhurbaşkanımıza Tarım Bakanlığını ihbar ediyorum!
Yunus EKŞİ

Bir topluma operasyon yapılacağı zaman, merkezden değil en dış çevreden başlanılarak adım adım merkeze yaklaşılır. Merkez, çevreden destek alamayınca artık kontrol edilmesi kolaylaşmış olur. Bütün ülkeler için dünyada kararlaştırılmış bu tip operasyonlar, kurdukları sistem egemenliği üzerinden devam etmektedir. Şimdi bu operasyonun açık açık tarıma yapıldığını görüyoruz.

Gözümüzün içine baka baka tarım operasyon yiyor.  Geçtiğimiz günlerde küreselcilerin medya yüzü ve küreselcilerin sözcüsü gibi açıklamalar yapan Bill Gates, küresel ısınmayla ilgili akıllara durgunluk veren bir açıklama yaptı. İnsanlığın düşmanı, para sistemini elinde tutarak bütün dünya halklarını borçlandırarak köle haline getiren küreselcilerin bu sözcüsü şöyle diyor; ineklerden kaynaklanan metan gazı (ineğin gaz çıkarması) salınımının azaltılması için yapay et tüketimine geçmesi gerektiğini söyledi. İneklerden çıkan gazın küresel ısınmadaki payın en büyüğü olduğunu, bunun için ülkelere büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinden vaz geçilmesi gerektiğini söyleyerek çağrıda bulundu.

Tabi dışardan bu operasyon başlayınca ülkemizde muhafazakâr halkın tepkisini kıracak şekilde muhafazakâr bilinen(!)  TGRT ana haberde; Türkiye’de hiçbir hayvan öldürülmeden yapay et üretileceğini haber yaptı. Hiçbir hayvan öldürmeden algı kurgusu gözlerden kaçmaması gerekiyor. Buda işin medya üzerinden algısal kabul ettirme süreciydi.

Hürriyetin haberine göre konuyu gündeme getiren Meltem Özgenç; Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece,’’2023’te kışı başına bir koyun düşecek’’ dedi. Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Işıkgece ’’karbon salınımı nedeniyle büyükbaş yerine koyun üretilecek. 2023 de kişi başına bir koyun düşecek. Koyunu doğru zamanda yerseniz kokmaz’’(!)dedi. Işıkgece, yine hürriyet yazarı Meltem Özgenç’in haberine göre ‘’ülkedeki büyükbaş sayısını arttırmayalım. Kesilme aşamasına göre ciddi vakit harcanıyor. Küçükbaş sayımızı arttıralım destekleri bu yönde verelim istiyoruz.’’

Şimdi bu üç olayı okuyucularımızla birlikte değerlendirmek için sorular soralım;

1.Nasıl oluyor da küreselcilerin sözcüsü Bill Gates’in açıklaması ile bizim Orman ve Tarım Bakan Yardımcımızın açıklaması yüzde yüz örtüşüyor!

2. Bizce insan aklıyla alay etmek olan büyükbaş hayvanların tuvalet ihtiyacı, nasıl küresel ısınma için büyük bir tehlike olabiliyor? Aklımıza ‘’zeytin yağlı yiyemem aman, basmada fistan giyemem aman’’ şarkı sözleri geliyor.

3.Bu hayvanlar yok edilerek, insanlara GDO’LU yapay et tükettirilerek, düşünemeyen ve kolay kontrol edilebilen narkozlu halklar oluşturmak, bir yandan da tam sömürü ticari alanları mı oluşturulmak isteniyor?

4. Dünya nüfusu 7,5 milyar. Bu insanlarda tuvalet ihtiyacı için gaz çıkartıyor. Bill Gates ve onun gibi açıklama yapanlar, küresel ısınmaya karşı insanların karbon salınımı için nasıl bir önlem düşünüyorlar? ( aşı ile kısırlaştırma vs. gibi mi?)

5. Küresel ısınmanın suçlusu(!) olan büyükbaş hayvanların kesimi en çok Müslümanalar da olup, kurban bayramında bir ibadet olarak yerine getiriyor. Tarım bakanlığından Bill Gates gibi açıklama yaparak bu anlayışı sorumlu makamın gücü ile yaymaya çalışanlar, büyükbaş hayvanların sayısını azaltıcı politikalar izleyerek, kurban bayramlarında ekseri büyükbaş kurban kesen halkımıza nasıl bir çözüm üretecek?

6.Yapay et projesinin gerçekleşmesi için büyükbaş hayvanlar için hazırlanmış suç dosyası( gaz çıkarıyorsun, suçlusun soyunu yok edeceğiz, yerine yapay et üreterek insanları besleyeceğiz), Bill Gates’in dediği gibi, zamanla yapay et yemeğe insanlar alışır sözüne karşı, Orman ve Tarım Bakan yardımcımız ‘’bugün birçok eve koyun eti kokuyor diye girmez. Yönümüzü küçükbaş hayvancılığa çevirdiğimizde tüketim tarafından da desteklenmesi şart…’’  derken, zamanla insanların alışacağını mı düşünüyor?

Her şey açık, gözümüzün içine baka baka yapılıyor. İşte bu hayvancılığı bitirecek bir operasyondur. Bakmayın küçükbaşa önem veriyoruz denmesine. Önce büyükbaş bitirilecek sonra ‘’küçükbaşlarda meğer gaz çıkarıyormuş’’ denerek onlarında soyunun kurutulması için bugün olduğu gibi gerekçeler üretilecek.

Şimdi soralım; Türk tarımına bu operasyonu kimler kimin eli ile yapıyor? Bu yazımız Türk milletine ve Cumhurbaşkanımıza ihbar niteliğindedir.

Selam ve dua ile.

@yunuseksi_53

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.