islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Demir Kubbe, Demir Çöp Oldu

Demir Kubbe, Demir Çöp Oldu

İsrail’in demir Kubbe adını verdiği ve olağanüstü reklamını yaptığı hava savunma sisteminin tam bir çöp yığını olduğu bir daha tescillendi. ABD ordusu, satın aldığı bu füze kalkanı sistemini ordu envanterinden çıkarıp çöpe attı.

Amerika Birleşik Devletleri, bin bir umutla İsrail’den satın aldığı Demir Kubbe hava savunma sistemlerini Pasifik Okyanusu’nda defalarca test etti ve yapılan testlerin tamamında başarısız olduğu kayda alındı. İsrail hava savunma füze sistemi olan Demir Kubba, basit Çin dronlarını bile durduramadığı tespit edildi.

DEMİR KUBBE TESTİ GEÇEMEDİ, BAŞARISIZ OLDU

alınan Demir Kubbe hava savunma sistemlerini Pasifik’teki Guam Adası’na konuşlandırarak test eden ABD ordusu, istediğini alamadı.

ABD’nin ünlü The Wall Street Journal gazetesinde yer alan bir haberde Demir Kubbe’nin bütün foyası ortaya çıktı. Her yönü ile Demir Kubbe’nin ele alındığı haberde, Amerika Birleşik Devletleri’nin Pasifik Okyanusu’nda yaptığı bütün testlerin başarısızlıkla sonuçlandığını okurlarına duyurdu. Haberdeki detaylarda gözden kaçan en önemli nokta ise Demir Kubbe’nin Balistik füzeler karşısında tamamen çaresiz kaldığı belirtiliyor.

Aslında Demir Kubbe, gazze’den atılan ve içi barutla doldurulan su borularını bile yakalamadığı bilinmesine rağmen, ABD ordusu güçlü Siyonist lobisinin baskıları ile bu sistemi büyük paralar dökerek aldığı öne sürüldü. Pesifikta yapılan bir diğer testte de Demir Kubbe’nin Çin bombardıman uçaklarından atılan normal seyir füzeleri karşısında da çaresiz kaldığı görüldü.

DEMİR KUBBE HURDALIĞA GÖNDERİLDİ

The Wall Street Journal gazetesinin belirttiğine göre Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri, başarısız onlarca testten sonra Demir Kubbe sistemlerini kaldırıp “HEK’e ayırdığı” (hurdaya çıkarmak) ve başka bir savunma sistemi üzerinde yoğunlaştı.

ABD yönetimi, bölgeyi Çin tehdidinden korumak için “hava savunma şemsiyesi” oluşturmaya çalışıyor.

ETİKETLER: Pentagon
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.