islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4088
EURO
34,8461
ALTIN
2.433,50
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Diyarbakırlı Ramazan Pişkin Öldürüldü

Diyarbakırlı Ramazan Pişkin  Öldürüldü
1 Şubat 2024 12:39
A+
A-

Diyarbakırlı Ramazan Pişkin öldürüldü. İstanbul’da üzücü Bir Kayıp..

Olayın Detayları

Sosyal medyada tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul’un Fatih ilçesindeki iş yerinde yaşanan bir tartışma sonucu hayatını kaybetti. Fatih, Kocamustafapaşa Caddesi’nde bulunan çay ocağında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Diyarbakırlı Ramazan Hoca, kavgada bıçaklanarak ağır yaralandı. Saldırgan, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Polis ve Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Pişkin’i hemen hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Diyarbakırlı Ramazan Hoca kurtarılamadı.

İstanbul Valiliği’nden Açıklama

İstanbul Valiliği, olayla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, Pişkin’in 31 Ocak’ta, işlettiği çay ocağında bıçaklı saldırıya uğradığı ve hayatını kaybettiği belirtildi. Saldırganın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Cenazenin Diyarbakır’a Gönderilmesi

Pişkin’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu‘ndan ailesi tarafından teslim alındıktan sonra akrabası Ahmet Arif bir açıklama yaparak, “Pişkin’in zararsız bir insan olduğunu ve çok üzgün olduklarını” dile getirdi. Cenazenin Diyarbakır’da defnedileceği açıklandı.

Toplumun Tepkisi ve Ramazan Hoca’nın Görüşleri

Ramazan Hoca’nın daha önceki yıllarda yaptığı açıklamalar, olayın ardından tekrar gündeme geldi. HDP’li Selahattin Demirtaş hakkındaki eleştirileriyle bilinen Pişkin, Demirtaş hakkında şöyle konuşmuştu:

“Selahattin Demirtaş benim şahsen güvendiğim bir insan değil. Bana göre o sıkıntılıdır. Muhalefet olmak bekar olmak demektir. Bekara kadın boşamak kolaydır. Ama iktidar olmak, evli olmak demektir. Evliliğin yükü bekardan üç, dört, beş, altı kat daha zordur. Selahattin Demirtaş benim inancıma terstir. Diyor ki ‘Apo’nun heykelini kuracağız. Apoizmin. Güneş’in ve Ay’ın çocuklarına selam olsun.’ bu olmaz.

HABER YORUM

Yakından tanımadığım ama videolarını izlediğimiz Ramazan Hoca lakaplı Ramazan Pişkin, gördüğümüz kadarıyla kendince İslam’ı anlatmaya çalışan bir kişiydi. Kendisine Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. “İnna lillahi ve innaa ileyhi raciun” “Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz”

Ramazan Pişkin’in, elim bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesi, hiç şüphesiz bizleri ve sevenlerini üzdü. İnşallah saldırının sorumlusu ya da sorumluları en yakın zamanda bulunarak yakalanacaktır.

Ramazan Pişkin, kimilerine göre Veli idi kimilerine göre ise deli… Ancak biz, Ramazan Pişkin’in iyi ve temiz bir insan olduğu, halisane bir duyguyla sırf Allah rızası için İslam’ı anlatmaya çalıştığı kanaatindeyiz. Rabbimiz, bu kardeşimizin gayretlerini mizanına koymuştur, ahiret gününde karşısına salih amel olarak çıkaracaktır inşallah!.

MİRATHABER.COM- YOUTUBE 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.