islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
34,2646
EURO
36,9489
ALTIN
3.031,32
BIST
8.749,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Ebu Ubeyde: Düşmanla Yüzleşmeye Hazır Binlerce Mücahidimiz Var

Ebu Ubeyde: Düşmanla Yüzleşmeye Hazır Binlerce Mücahidimiz Var
8 Temmuz 2024 12:14
A+
A-

Ebu Ubeyde: Düşmanla Yüzleşmeye Hazır Binlerce Mücahidimiz Var

Ebu Ubeyde’nin Son Açıklaması

Ebu Ubeyde, İzzeddin el Kassam Tugayları’nın sözcüsü olarak önemli açıklamalar yaptı. Aksa Tufanı harekatının 275. gününde yayımlanan video mesajında, mücahitlerin hazır olduğunu belirtti. “El Kassam Tugayları’nın insan kapasitesi çok iyi ve savaş sırasında binlerce yeni mücahidi askerliğe almayı başardık. Gerektiğinde düşmanla yüzleşmeye hazır binlerce mücahidimiz var,” dedi.

Savaşın Getirdiği Zorluklar

Gazze’deki mücahitler, dış destek olmadan savaşıyor. Halk, yiyecek ve ilaç olmadan direniyor. “Bağımsız kamuoyu yoklamaları, aylar süren saldırıların ardından halkımızın, direnişlerinin arkasında nasıl durduğunu gösteriyor,” diye ekledi. Bu süreçte, işgal ordusu sivilleri canlı kalkan olarak kullanıyor, evleri bombalıyor, hastanelere, okullara, camilere ve kiliselere saldırıyor.

Direnişin Gücü ve Başarıları

Ebu Ubeyde, mücahitlerin Refah Muharebesi, Şucaiye ve diğer bölgelerde yazdığı destanları anlattı. “Mücahitlerimizin, Refah Muharebesi’nde, Şucaiye’de ve başka yerlerde yazdığı destanlar, direnişimizin gücünün ve düşmanın başarısızlığının ve yenilgisinin kanıtıdır,” dedi. Gazze’deki işgal kuvvetlerinin her yerde acı darbeler aldığını vurguladı.

Uluslararası Toplumun Sessizliği

Dünya, Gazze’deki işgal suçlarını göz ardı ediyor. Ebu Ubeyde, uluslararası kuruluşların yalanlarını ve insan hakları yasalarının acizliğini eleştirdi. “Dünya, Gazze’deki işgal suçları aracılığıyla uluslararası kuruluşların yalanlarını ve iddia edilen insan hakları yasalarının acizliğini gördü,” diye belirtti. Bu suçlar karşısında, mücahitlerin mücadele ve karşı koyma yeteneği daha da güçlendi.

Mücahitlerin Hazırlığı ve Hedefleri

El Kassam Tugayları’nın insan kapasitesi yüksek. Ebu Ubeyde, “Topraklarımızın her yerinde işgale karşı koymak için savunma kapasitemizi güçlendirdik,” dedi. Gazze’deki düşman esirlerinin ailelerine de seslendi. “Netanyahu’nun bahsettiği zafer sözleri, onun kişisel zaferi ve hükümetinin çocuklarını tatmin etmekten başka bir şey değildir,” dedi. Bu açıklamalar, mücahitlerin düşmana karşı hazırlıklı olduğunu ve direnişin devam edeceğini gösteriyor.

Ebu Ubeyde’nin açıklamaları, Gazze’deki direnişin gücünü ve kararlılığını ortaya koyuyor. Mücahitler, zorluklara rağmen, işgale karşı direnmeye devam ediyor. Halkın desteğiyle, El Kassam Tugayları, düşmana karşı savaşmaya ve zafer kazanmaya kararlı. Bu süreçte, uluslararası toplumun sessizliği ve işgal suçlarının göz ardı edilmesi ise dikkat çekici bir unsur olarak öne çıkıyor…

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.