islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3921
EURO
34,7978
ALTIN
2.432,62
BIST
10.062,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Esenyurt’ta Çatı Yoldakilerin Üzerine Uçtu! Ölü ve Yaralılar Var

Esenyurt’ta Çatı Yoldakilerin Üzerine Uçtu! Ölü ve Yaralılar Var
29 Kasım 2021 16:09
A+
A-

İstanbul’da sabah saatlerinde etkisini artırmaya başlayan lodos, hayatı felç etti. Çok sayıda ilçede ağaçlar ve elektrik direkleri devrilirken, evlerin çatıları da hasar gördü.

ESENYURT’TAN ACI HABER!

Esenyurt’ta, şiddetli rüzgar sebebiyle uçan çatının altından çocuğunu kurtarıp, kendisi kaçamayan anne Elif Şanver olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, saat 13.20 sıralarında Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, 8 katlı apartmanın çatısı şiddetli rüzgar sebebiyle uçtu. Çatı o sırada aşağıda çocuğu ile beraber yürüyen Elif Şanver’in üzerine düştü. Çocuğunu kurtaran kadın, çatının altında kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, enkaz altında kalan kadını çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından Şanver, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Anne Şanver ve çocuğu kaldırıldığı hastanede öldü.

“KANLAR İÇİNDE KALMIŞTI”

Meydana gelen üzücü olayı anlatan Bağlarçeşme Mahallesi Muhtarı Ali Deli, “Terasın uçmasıyla bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Çocuk vardı. Çocuk çok şükür kurtuldu. Çatının uçtuğunu görünce kendini üzerine attı. Altında kaldıkları tahtayı çıkarınca sağ salim çocuğu çıkardık. Kadın kafasını yere vurunca kanlar içinde kalmıştı. Çocuk kurtuldu” dedi.

Fırtınanın Beylikdüzü ilçesinde 130 kilometre hıza kadar çıktığı ifade ederken, öğlen saatlerinden itibaren yağmur da etkisini göstermeye başladı. Beylikdüzü’nde bulunan bir sitenin dış cephe parçası da şiddetli rüzgar sebebiyle uçtu.

Kopan parçalardan bazıları park halindeki araçların üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken, site önüne şerit çekilerek tedbir alındı.

İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de uçma ihtimali olan parçaları söktü. İbrahim Kanca, “Sabah oldu hava çok fırtınalıydı. Şu üstteki parça uçmuştu. Arabaların üzerine düştü. İtfaiye geldi kaldırdılar” dedi.

PENDİK’TE İKİ BALIKÇI TEKNESİ BATTI

Sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli lodos nedeniyle Pendik’te sahilde bulunan 2 balıkçı teknesi battı. Bir balıkçı teknesi ise kayalıklara vurarak parçalandı.

BEŞİKTAŞ’TA AĞAÇ DEVRİLDİ

İstanbul’un diğer ilçelerinden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Lodos sebebiyle Beşiktaş’ta çınar ağacı park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kağıthane’de ise çatı uçmasına giden itfaiye ekibi yanlış parklar ve dar sokaklarda güçlükle ilerledi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.