islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5106
EURO
34,5587
ALTIN
2.490,62
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Eşine öfkelenen adam evini yakmaya girişti

Eşine öfkelenen adam evini yakmaya girişti
8 Mayıs 2017 09:30
A+
A-

Antalya’da eşi ile tartışan Ahmet A., eşini odaya kilitleyip mutfak tüpünü açarak, evi ateşe vermek istedi. Öfkeli adamın eşinin ve çocuklarının pencereden bağırarak, yardım istemesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Ahmet A., eşi ile akşam saatlerinde ailevî meselelerden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetiyle sinirlerine hâkim olamayan Ahmet A., eşi ve çocuklarını bir odaya kilitleyip mutfaktaki tüpü açtı. Ahmet A.’nın eşi ve çocuklarının pencereden yardım çağrıları üzerine komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Apartman girişinde polis ekiplerini gören Ahmet A., cama çıkarak kendisine müdahale etmek isteyen polis ekiplerini “Tüp gazı açık bıraktım, yaklaşırsanız evi havaya uçururum” diyerek tehdit etti. Polis ekipleri olası duruma karşı itfaiye ekiplerinden de destek istedi. Araya komşuların girmesiyle biraz sakinleştirilen Ahmet A., uzun uğraş sonunda polise teslim oldu. Koşarak dışarı çıkan Ahmet A.’nın eşi polis ekiplerine “Ben yarın gideceğim. Ne olur ben gidene kadar onu bırakmayın” diye yalvardı. Ahmet A., sağlık kontrolünün ardından ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.