islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3772
EURO
34,7641
ALTIN
2.437,45
BIST
9.987,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

EVANJELİSTLER VE İSRAİL DÜNYAYI ATEŞE VERMEK İSTİYOR

EVANJELİSTLER VE İSRAİL DÜNYAYI ATEŞE VERMEK İSTİYOR
28 Ekim 2023 16:00
A+
A-

SİYONİST İSRAİL VE SİYONİST EVANJELİSTLER

İsrail’n kapitalizmin  ağababaları olan  faizciler arkasında. Amerika ve İngiltere yanında. İlim ve teknolojisi ile gelişmişlik içinde.

Mossad’ı zirvede. Görsel ve sosyal medya ağları hizmetinde.

Güce dayanan  Siyonist İsrail hiçbir hukuki  ve insani engel tanımıyor. Fiilen bir engelle de  karşılaşmıyor.

AMACI NE?

İnancına göre insanlığın hizmetine verildiği seçkin bir ırk. Allah’ın kendisine va’dettiği topraklarda Büyük İsrail Devletini kurup Mescid Akasa’nın temelleri üzerinde üçüncü İsrail mabedini kurmak ve buradan dünyayı yönetmek. Bu uğurda her türlü zulüm ona mubah.

Kadın -çocuk herkesi öldürebilir ve ülkelerin  bütün servetlerini yağmalayabilir. Tam bir piçlik.

EVANJELİSTLER

Siyonist olan Hritiyanların oluşturduğu ve Amerika yönetimi üzerinde tam anlamıyla etkili olan Evanjelistler ise kendi inançları çizgisinde Siyonist Yahudilerin  her türlü zulmünün de destekçisi .

Onlara göre ilk insandan bu yana Allah yedi devir yaratmıştır. Yedinci devredeyiz ve bu devir altın çağ olacaktır.

Hz İsa gökten inecek Yahudilerle Hristiyanları birleştirip kötülerle savaşıp galip gelecek. Kudüs’ün başkent ve Hz İsa’nın de Yargıç- Kıral olacağı  bin yıllık barış dönemi başlayacaktır.

Hz. İsa’nın gökten inişi için ise, inişi  öncesinde Kıyamet savaşı Armegedon ile  yeryüzünün ateşe verilmesi gerekmektir. Bunun için Büyük İsarail’in kurulması gerekir.

Hedef İsrail için dünyayı yöneteceği Büyük İsrail. Evanjelikler için de Cennettir.

Allah insanlığı şerlerinden korusun.

İsrail ve Evanjelistlerin zulmü altında yok edilmek istenen Gazze’nin ölümüne baş kaldıran Hamas ise kısaca şöyle:

HAMASIMIZ

Hama1987 yılında kuruldu ve 2006 Filistin seçimlerini 45’e karşı 74 milletvekilliği ile kazandı. Seçimleri kazanamaması için binbir türlü baskılara uğrayan Hamas’ın kurduğu Filistin hükümeti İsrail, Amerika ve  Batı ülkelerince tanınmadı. Siyasi, ekonomik ve medyasal baskılarla da çökertildi.

Seçimle yönetimini üstlendiği Gazze, 2007 de İsrail tarafından kuşatıldı. İnsan ve mal girişi çıkışı engellendi.

16 yıldır kuşatılma altında yaşayan Gazze’de tam bir zulüm var.

Anneler, babalar, çocuklar, eşler öldürülüyor. Elektrik, su ve ilaç gibi doğal ihtiyaçlar kısıtlanıyor. Evler, kullar, camiler, hastaneler vuruluyor Gelişmeler engelleniyor. Her geçen yeni yerleşimcilerle topraklar işgal ediliyor. 1917’ de Filistinde yüzde bir olan topraklar dünyadan getirtilip  yerleştirilen Yahudilerle yüzde doksanlara çıkarıldı.

En basit vesileler Gazzeliler tutuklanıyor.

Mescid Aksa kılınacak namazlar İsrail’in baskısı ve müdahalesi altında.

Batı Şeria ve özellikle de Gazze yıllardır bombalar ve kısıtlamalar altında her gün ölüyor.

Çalışmaları  ve gelen yetersiz yardımlarla varlığını sürdüren Hamas kendisini koruyamayan   özünü yitirmiş İslam Dünyasınca da dışlanacağını anlayınca yıllarca sürdüğü hazırlıklarıyla harekete geçti ve bize göre İsrail’e sonunun  başlangıcını gösterdi.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.