islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4958
EURO
34,8437
ALTIN
2.435,78
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

FATİH ALTAYLI ALÇAK SALDIRIYA ARKA ÇIKTI

FATİH ALTAYLI ALÇAK SALDIRIYA ARKA ÇIKTI
2 Ocak 2024 09:53
A+
A-

Gün geçmiyor ki Fatih Altaylı haberi yapmamış olalım. Çünkü Fatih Altaylı, gün geçmiyor ki bir provokasyona imza atmış olmasın.

Fatih Altaylı, “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet” yürüyüşünden dönen İsmail Aydemir’i “Sen Arap sevicisin” diyerek yumruklayıp kanlar içerisinde bırakan provokatöre arka çıktı.

Ege A. isimli kişi, üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak açan İsmail Aydemir’e “Sen Arap sevicisin” diyerek yumruk attı. Bu provokasyona “Eline sağlık” paylaşımıyla destek çıkan F. Altaylı, yaptığı bu paylaşımla bu kadar da olmaz dedirtti.

Yılın ilk gününde İstanbul, tarihin en büyük buluşmalarından birine sahne oldu. 308 sivil toplum kuruluşunun organizasyonunda, Galata köprüsünde gerçekleştirilen programda, Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerimize, İsrail zulmüne uğrayan Filistin’e destek ve teröre lanet için tek yürek olundu. Ayasofya, Sultanahmet, Süleymaniye ve Eminönü Yeni camilerinde sabah namazında buluşan yüz binlerce kişi, ardından  Galata Köprüsü’ne yürüdü. Büyük yürüyüşle İstanbul’dan tüm dünyaya güçlü bir mesaj verilerek hem PKK terörü hem de İsrail zulmü lanetlendi.

HABER YORUM

İsrail, tam üç aydır Gazze’yi bombardımana tutarak soykırım yapıyor. Bu soykırım karşısında bütün dünya ayaklandı ve insanlar sokaklara dökülerek İsrail’e tepkilerini ortaya koyuyorlar.

İngiltere’den Fransa’sına, Kanada’dan İspanya’sına ve birçok ülkede İsrail’i telin mitingleri ve yürüyüşleri gerçekleştiriliyor. Buralarda da Filistin ve Kelime-i Tevhid bayrakları açılıyor. Ve şu ana kadar hiçbir yerde bu tür bir olayla karşılaşılmadı. Ne İngiltere’de ne Fransa’da ne de başka bir ülkede… Kimse çıkıp “İngiltere milliyetçiliği tehlikeye girdi” ya da “Fransa’da laiklik tehlike altında” diyerek göstericilere saldırmadı. Kaldı ki İngiltere’nin milliyetçilik konusunda, Fransa’nın da laiklik konusunda ki hassasiyetini, zannediyoruz burada söylemeye gerek bile yok.

Ege A. isimli kişinin, üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak açan İsmail Aydemir’e saldırmasının ardından, Fatih Altaylı’nın “Eline sağlık” paylaşımı, hadsizlikten başka bir şey değildi.

 

MİRATHABER.COM –YOUTUBE

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.