FATİH ALTAYLI, SİYONİST İSRAİL’İN YANINDA

Siyonist İsrail’in Türkiye’deki temsilciliğini yapan Fatih Altaylı, Filistin cihadını hedef alarak “Hamas’ın terör örgütü olduğu yalanına sığındı.

Gazeteci kisvesi altında algı operasyonları yapmayı elden bırakmayan Fatih Altaylı, Filistin topraklarını savunmayı kendine ilke edinmiş Hamas’ı terör örgütü olarak lanse ederek, Siyonizm’e arka çıktı.

Dünyada ki vicdanlı herkesin, İsrail’in çocuk kadın demeden sivilleri katletmesine tepki koyduğu bir dönemde Fatih Altaylı’nın bu söylemi, hadsizlikten başka bir şey değildir.

 

HABER YORUM

Fatih Altaylı’yı tek cümle ile tanımlayın denilse, hiç düşünmeden“Kemalizm’i kendine kalkan edinerek, İslam ve Müslümanlar ile savaşan kişi” tanımı yapılabilir ve bu tanım da yanlış olmaz.

Tam 47 gündür katil İsrail, Gazze’de soykırım yaparken Altaylı’nın bu sözleri, vicdan taşıyan hiç kimsenin kabul edebileceği sözler değildir. Filistin’in onurlu ve dirayetli Mücahidlerine söylenen bu sözleri, ancak ve ancak İslam’a ve Müslümanlara kin ve nefret duyan biri söyleyebilir ki, onun da bizim nazarımızda kıymetiharbiyesi yoktur.

 

View Comments

Recent Posts

  • Makale

KÜLT ÖRGÜTLENMELER (KARANLIKLAR CEMAATİ)

Dünya üzerinde Sabetaycı nüfusun en yoğun yerleştiği kentler Selanik ve İzmir’dir.350 yıldır yönetim kadrolarının vazgeçilmez…

2 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A GÖRE EKONOMİK SİSTEM VE KURALLARI

İSLAM'A GÖRE EKONOMİK SİSTEM VE KURALLARI Ali Rıza Demircan Hocamızın bu sözlerini daha iyi anlayabilmek…

3 saat ago
  • Makale

MÜSLÜMANLAR İÇİN HER GÜN ANNELER GÜNÜ OLMALIDIR

    Yaratandan ötürü bütün canlılara merhameti ve tüm in­sanlara sevgiyi öğütleyen dinimiz, husûsiyle anne…

3 saat ago
  • Makale

“NECİP FAZIL’SIZ EDEBİYAT OLUR MU?”

Kadim dostum Muzaffer Doğan Beyle sohbet ederken, başlık yaptığım bu cümleyi kullanmıştı: “Necip Fazıl’sız edebiyat…

4 saat ago
  • Gündem

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.. Ayağının altını öpmemiz gereken annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyor…

4 saat ago
  • VİDEOLAR

ANNELER GÜNÜ ŞİİRİ

https://youtu.be/6yhiDDwqaxc

4 saat ago