islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Fransa’da PKK’lılar Hava Limanı Bastı

Fransa’da PKK’lılar Hava Limanı Bastı
28 Mart 2024 14:00
A+
A-

Fransa’da PKK‘lılar Hava Limanı Bastı.

Fransa’nın Türkiye’ye iade ettiği PKK’lı teröristin protesto edilmesi amacıyla PKK’lılar Charles de Gaulle Havalimanı‘nda bir gösteri gerçekleştirdiler. Gösteride çıkan gerginlikte 3 kişi yaralanırken  havalimanında ise hasar meydana geldi. PKK’lı Protestocu grup, Ulusal Geri Gönderme Birimi ekibine saldırdı. Bu olaylar, Fransa’nın terörle mücadelede uluslararası işbirliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu. PKK terör örgütünün Fransa’da ve AB ülkelerinde ki destekçilerinin varlığı ise, bu ülkelerin terörle mücadelede ki planlarını bir kez daha gözden geçirmeleri gerektiğini gözler önüne serdi.

Fransa’da PKK’lı Teröristin Türkiye’ye İadesi Protesto Edildi 

Paris’in Charles de Gaulle Havalimanı’nda, PKK destekçileri bir protesto düzenledi. Fransa’nın, bir PKK’lı teröristi Türkiye’ye iade etmesini protesto amacıyla havalimanını bastılar. Bu olaylar sonucunda 3 kişi yaralandı ve havalimanında hasar meydana geldi.

Protesto ve Şiddet: PKK Yandaşlarının Eylemi

Fransa’dan Türkiye’ye iade edilen PKK’lı teröristin yanına yaklaşık 20 kişilik bir grup toplandı. Grup havalimanında bulunan Ulusal Geri Gönderme Birimi ekibine saldırdı. Bu saldırı sonucunda çıkan gerginlikte, terör destekçileri ile havalimanındaki sivil personel arasında da arbede yaşandı. Olaylar, PKK’nın Fransa’daki sempatizanlarının terör eylemlerine başvurabileceğini gösteriyor.

Fransa’nın Kararı ve PKK’nın Protestosu

Fransa makamlarının, PKK’lı teröristi Türkiye’ye iade etme kararı, terör örgütünün destekçileri arasında büyük tepki yarattı. Bu tepkinin en somut göstergesi, Charles de Gaulle Havalimanı’nda yaşanan olaylarda ortaya çıktı. Terör örgütü yandaşlarının, Fransa’nın bu kararına karşı şiddet içeren eylemlere başvurması, ülkede PKK’nın ne kadar güçlü bir etkiye sahip olduğunu gösteriyor.

Uluslararası İşbirliği ve Terörle Mücadele

Fransa’nın PKK’lı teröristi Türkiye’ye iade etmesi, uluslararası terörle mücadelede işbirliğinin önemini bir kez daha vurguluyor. Ancak bu olaylar, terör örgütlerinin destekçilerinin hâlâ varlıklarını sürdürdüğünü ve terörizmin uluslararası bir tehdit olduğunu gösteriyor. Ülkeler arası işbirliği ve koordinasyon, terörle mücadelede başarının anahtarını oluşturuyor.

HABER YORUM

4O Yıldır başımıza bela edilen PKK terör örgütü, şimdi kendisini destekleyen AB ülkelerine yönelmiş durumda…

AB Ülkeleri yıllarca, İsrail terör devletinin maşası konumunda olan  PKK’ya omuz vermeyi kendileri için görev addettiler. Ama daha önce de defalarca dile getirmeye çalıştığımız gibi,  bu terör örgütünün gün gelip onları da vuracağı gün gibi aşikardı…

Bize öyle geliyor ki AB ülkeleri, şu anda iyi günlerini yaşıyorlar. İsrail’in taşeronu olan Pkk, AB ülkelerine zarar vermeye başladı ve bunu devam ettirecektir.

miratyoutube

MİRATHABER.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.