islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

PKK Yandaşlarından Liege’de Türklere Yönelik Şiddet

PKK Yandaşlarından Liege’de Türklere Yönelik Şiddet
26 Mart 2024 15:15
A+
A-

PKK Yandaşlarından Liege’de Türklere Yönelik Şiddet

Belçika’nın Liege kentinde, terör örgütü PKK yandaşları Cheratte köyünde gece boyunca şiddet olaylarına karıştı. PKK destekçisi grup, Türklere ait iş yerleri, dernekler, evler ve ayrıca bir camiye saldırdı. Hatta Ülkü Ocakları binasını ateşe verdi. Polis müdahalesi olmaması ve PKK yandaşlarının rahatça saldırılarını sürdürmesi endişe yarattı. Bu olaylar, Belçika’nın çeşitli bölgelerinde Türk toplumu üzerindeki PKK yanlısı şiddetin arttığını gösteriyor.

Cheratte Köyünde Şiddet Olayları

Belçika’nın Liege kentinde, terör örgütü PKK yandaşları gece boyunca Cheratte köyünde taşkınlık çıkardı. Nüfusunun çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu bu köyde, terör destekçisi grup iş yerlerine, derneklere ve camiye saldırdı. Ülkü Ocakları binasını ateşe veren grup, bunun yanında camiye de zarar vererek camlarını kırdı. Sokaklarda terör örgütü lehine sloganlar atan grup, ayrıca Türklere ait evlere, dükkanlara ve araçlara zarar verdi.

Polis Müdahalesi Olmaması Şaşkınlık Yarattı

Görgü tanıklarının bildirdiğine göre, polis bu olaylara müdahale etmedi. PKK yandaşlarının gece boyunca süren saldırılarına karşı polis tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmaması, köydeki Türk toplumu arasında şaşkınlık yarattı. Bu durum, terör destekçisi grupların rahatlıkla saldırılarını sürdürmesine ve zarar vermesine imkan tanıdı.

Brüksel’deki Şiddet Olayları ve Tepkiler

Geçtiğimiz günlerde de Belçika’nın başkenti Brüksel’de PKK yandaşlarının şiddet olayları yaşanmıştı. Bir grup, Avrupa Parlamentosu önünde barikatları sökerek polise saldırmıştı. Türkiye’nin Brüksel Büyükelçiliği’nin bulunduğu cadde ve Avrupa Birliği kurumlarının bulunduğu Schuman Meydanı’na doğru yürümek isteyen bu grup, polis engeliyle karşılaşmıştı. Bu olaylar, Türk toplumunun tepkisine neden olmuş, ardından çatışmalar yaşanmıştı.

HABER YORUM

Kitabın ortasından başlamak istiyorum….

Pkk, ypg, pyd ve bütün türevleri, İsrail güdümlü, Abd destekli Siyonist terör örgütleridir. İsrail denilen terör örgütünün 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye saldırıları ve 32 Bin insanı katletmesi, Pkk ve türevlerinin Siyonist destekli olduğunu bizlere göstermiş ve öğretmiş olması gerekir diye düşünüyoruz.

Zira Abd, Siyonist İsrail’e de silah veriyor, sınırımızda konuşlandırdığı terör örgütlerine de…

Abd, eğer bugün çıkıp “İsrail bizim verdiğimiz silahları Uluslararası hukuka uygun kullanıyor” diyebiliyorsa, yarın aynı açıklamayı PKK içinde yapacaklardır. Zaten de yapıyorlar…

Emin olun ABD ve İsrail,  Türkiye’yi bir kaşık suda boğmak için fırsat kolluyorlar.

Bu noktada bizim insanımıza büyük görevler ve sorumluluklar düşüyor. İnsanımıza düşen bu görev ve sorumluluklar, içeride ve dışarıda bulunan düşmanlarını iyi tanımaları ve öğrenmeleridir.

İkinci öğrenmeleri gereken şey ise, Yahudilerin o meşhur “Vaad edilmiş topraklar” planı içinde, ülkemiz topraklarının da bulunduğu gerçeğidir.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.