islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

HADİ ORADAN, ŞEREF VE HAYSİYET YOKSUNU MÜPTEZELLER SİZİ…

HADİ ORADAN, ŞEREF VE HAYSİYET YOKSUNU MÜPTEZELLER SİZİ…
14 Ağustos 2023 10:48
A+
A-

İstanbul Üniversitesinin akademik kadrosunda yer alan 11 doktor ve öğretim görevlisinin, tıbbi  kanun ve ilkeleri hiçe sayarak, ergenliğini tamamlamamış 22 çocuğa ergenlik durdurucu haplar verdikleri gündeme düşmüş ve tepkiler karşısında bu görevliler hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Bilimsel araştırma kılıfı altında LGBT’ye destek amacıyla yapılan bu fiil, sağduyulu vatandaşlarımız tarafından iğrençlik olarak nitelendirilmişti.

18 Yaş altı çocuklara cinsiyet ameliyatı dahil yıllar süren hukuksuz uygulamalar yapan doktorlara İstanbul Tabip Odasının sahip çıkması ise, bu konularda kimin nerede ve hangi safta durduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

HABER YORUM

Hayatımızın tam ortasına gelip oturan LGBT ucubesinin, neler yaptığını ve yapabileceğini bu olay bizlere açık ve net bir şekilde gösteriyor.

Nerede insan hakları dernekleri?

Nerede çocuk hakkı diye bir yerlerini yırtanlar?

Siz Bilimsel Deney adı altında 22 çocuğu sırf hayvani duygularınız için heder edeceksiniz ve bu millet buna sessiz kalacak öyle mi?

Yüce rabbimizin “Yaratılmışların en şereflisi olarak” dünyaya gönderdiği insanın yaratılış kodlarıyla oynayacaksınız ve bunun adı Bilimsel gelişme olacak..

Hadi oradan, şeref ve haysiyet yoksunu müptezeller sizi…

Yetkililer bu konuda en sert tepkiyi ortaya koymalı  ve tedbirler almalıdır. İnsanlıktan nasibini almamış bu müptezeller ile mücadele, devletimizin ve Milletimizin yeni politikası olmalıdır.

Lutiliğin tıbbi olarak da insan vücuduna zararlı olduğu gün gibi aşikârken, LGBT aymazlığını destekleyen doktorları MİRAT HABER olarak kınıyoruz.

MİRATHABER.COM  

 

 

Yorumlar
  1. Galip Koç dedi ki:

    Geldiğimiz yer burası. Ama maalesef yetkili, etkili ve sorumlu olanlar pek bu gibi olaylardan rahatsız olmuyorlar gibi ya da biz hissedemiyoruz. Umarım ikincisi doğrudur