islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4660
EURO
34,7572
ALTIN
2.440,00
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C

HALUK LEVENT: “ARTIK YORULDUM”

HALUK LEVENT: “ARTIK YORULDUM”
1 Mart 2023 12:26
A+
A-

Asrın felaketi olarak tanımlanan ve 11 ilimizi etkileyen depremlerden sonra, devletimizin kurumlarıyla birlikte bölgeye birçok STK’da gitti.

Bu derneklerden bir tanesi de Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP deneği.

Ancak depremden hemen sonra özellikle sosyal medyada başlayan provokasyonlar, Haluk Levent’i de bunaltmış durumda.

Haluk Levent katıldığı bir televizyon programında FETÖ’yü işaret ederek “Okyanus ötesi hesapları, devlet yok Ahbap var yazmaya başladı. Bu nasıl bir kötülüktür. Biz bir derneğiz, biz orada 30-40 kişiyiz AFAD yüzbinlerce kişi. Biz nasıl devletle yarıştırılabiliriz” dedi.

Tüm bu yaşananlardan sonra Haluk Levent, yapılan yorumlara cevap vermekten artık yorulduğunu, işlerine odaklanamadığını belirten bir paylaşım yaptı.

Haluk Levent’in paylaşımı şöyle:

“Ve ben Haluk Levent olarak bu kadar açıklama yapmaya çalışmaktan, herkese kendimi anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Bundan sonra tüm açıklamalar AHBAP Derneği Yönetim Kurulu tarafından @ahbap hesabından yapılacaktır. Ben sahada işimin başında olacağım. Bilginize”

HABER YORUM

Yaşadığımız büyük depremlerden sonra, Devletimiz ve milletimiz el ele vererek deprem bölgesinde canla başla yardıma ve hizmete koştu.

Mirat Haber olarak; Ahbap dahil bütün STK’lara teşekkür ediyor, hayırlı hizmetlerinin devamını diliyoruz.

Böyle bir zamanda bile hükümet ya da Erdoğan karşıtlığı yapacağım derken devletimizi yıpratmaya çalışmak, ancak akıl tutulması yaşayan insanların işi olabilir. Ya da devlet ve millet düşmanlarının işi…

İlk günden itibaren Ahbap’ı, gerek AFAD ile gerekse 1868 yılında kurulan Kızılay ile mukayese etmeye çalışanlar, yanlış yapmışlardır ve bu yanlışlarında da ısrar etmektedirler.

Anlaşılan o ki, güzel hizmetlere soyunmuş olan Haluk Levent de ortaya atılan yalan ve iftiralardan mustariptir.

Bizler birlik ve kardeşlik içinde yardım için Deprem bölgesine koşan ve orada canla başla hizmete devam eden bütün sivil toplum kuruluşlarına tekrar teşekkür ediyor, bu zor günleri birlikte aşacağımız düşüncesiyle kendilerine selam ve saygılarımızı sunuyoruz.

MİRATHABER.COM

DEPREMDE FÂSIKLAR İŞ BAŞINDAYDI

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.