islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

HAMAS’IN SERBEST BIRAKTIĞI KADIN İSRAİL’DE KRİZ ÇIKARDI

HAMAS’IN SERBEST BIRAKTIĞI KADIN İSRAİL’DE KRİZ ÇIKARDI
25 Ekim 2023 11:00
A+
A-

Hamas‘ın dün serbest bıraktığı 85 yaşındaki İsrailli kadın esir Yochaved Lifshitz’in, Hamas askerlerinin kendilerine “Kur’an’a inanan insanlar olduklarını ve bize zarar vermeyeceklerini söylediler.” Açıklaması, İsrail hükümetini kızdırdı.

İsrail devlet televizyonu KAN, Lifshitz’in canlı yayında açıklama yapmasına izin vermek hataydı.” Açıklamasını yaparken, “Geri gelmesi talihsizlik, Hamas onu geri alsın” diye yorumlarda bulundu.

Hamas’ın serbest bıraktığı İsrailli kadın esir şu açıklamayı yapmıştı:

“Kur’an’a inanan insanlar olduklarını ve bize zarar vermeyeceklerini söylediler. Tünellerdeki kendi koşullarının aynısını bize de sağladılar.”

 

HABER YORUM

Ey İsrail! Ey Siyonistler!

Ne oldu? Kendi vatandaşınızın bu açıklamaları gücünüze mi gitti? 85 yaşında ki serbest bırakılan esir kadının açıklamalarından sonra, yaptığınızın vahşet olduğunu mu anladınız?

Üzgünüz ki gerçekler böyle… Bizim kitabımız Kur’an-ı Kerim “Bir cana kıyanın bütün canlara kıymışçasına günaha gireceğini, bir canı kurtaranın da bütün canları kurtarmışçasına sevaba nail olacağını” (Maide 32) yazar. Çünkü o, son ilahi kitap olmakla birlikte evrenseldir.

İslam yaşatmak için vardır, Sizin Siyonist düşünceniz ise öldürmek ve katletmek için vardır.

Gerçi Musa (as)’a inen 10 emirden biri “öldürmeyeceksiniz” der ama siz öldürmeyi bırakın Filistin’de soykırım gerçekleştirirsiniz.

Yine Musa (as)’a  inen 10 emirde “Çalmayacaksınız” der ama siz, Filistinlilerin vatanı olan toprakları bütün dünyanın gözü önünde çalmaya kalkarsınız ve çalarsınız.

Sonra gerçeklerle karşılaşınca da böyle ne yapacağınızı bilemez bir durumda zırvalarsınız. Madem Hamas’a kadını geri verin…

Hamas’ın serbest bıraktığı kadının sözleri üzerine Küplere binen İsrailli yetkililere bir sorumuz var.

“Ne oldu sizin şu kara harekatı? Korktunuz galiba? Siz tarih boyunca, sivil halkı katletmeyi iyi yaptınız. Mertçe savaş meydanına çıkıp savaşmak, yiğit insanların işidir. Sizin işiniz değil…”

MİRATHABER.COM

 

 

ETİKETLER: HAMAS, Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.