islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5998
EURO
34,7797
ALTIN
2.496,69
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Hitler Avrupası 2017

Hitler Avrupası 2017
28 Mart 2017 08:11
A+
A-

Hitler’in Dünya Savaşını kaybettiğini ve düşüncelerinin günümüz Avrupa’sında ortadan kalktığını zannetmeye devam edelim, hayalini kurduğu bütün idealleri günümüz Avrupası tarafından benimsenerek günlük hayatımıza girdi.

Hitler’in Dünya Savaşını kaybettiğini ve düşüncelerinin günümüz Avrupa’sında ortadan kalktığını zannetmeye devam edelim, hayalini kurduğu bütün idealleri günümüz Avrupası tarafından benimsenerek günlük hayatımıza girdi.

Adolf Hitler yaşasaydı günümüzdeki gelişmeleri kolayca tanıyarak kendisine ait olduğunu bilirdi:

Avrupa’nın Almanya’nın liderliğinde birleşmesi, ortak para ve ekonomik sisteme geçmesi daha önce Napolyon gibilerinin de aklına gelmişse de Hitler için en temel hedefti. Bunu savaşla sağlamaya çalıştı, başaramadı. Günümüzde bu hayali Alman önderliğinde gerçekleşti. Önce Almanya’nın birleşmesi ardından Almanya ve Avusturya’nın tarihte ilk kez AB altında birleşmesi hayallerini gerçek kıldı.

Türkiye de dahil Gladio tipi Avrupa derin devletlerinin hepsini Hitler’in Generali Reinhart Gehlen CIA ve MI6 ile birlikte Nazi doktrinlerine göre kurmuştur. Merkezi Lyon’da kurulan Interpol’ü uluslararası bir polis örgütü haline getirme hayali de bugün işler halde.

Sosyal idealleri de gerçekleşti. Bugün bazı Avrupalı ailelerin adeta insan hakkı haline gelen her yıl bir kaç haftalığına Akdeniz sahilinde yabancı bir ülkede tatile gitmeleri Hitler’in düşüncesiydi. Bu seyahati yapmak üzere her Alman ailesinin bir otomobili olması düşü için Volkswagen’i kurdu. Bugün her Avrupa ailesinin en yaygını Volkswagen olmak üzere bir otomobili var. Hitler’in yapımına başladığı otobanlarla Avrupa birbirine bağlandı.

Ari ırk olarak gördüğü Cermen halklarının dünyanın en zengin ülkeleri olması hayaliydi. Bugün bu ülkeler Almanya, Avusturya, Hollanda, Danimarka, Lüksemburg, İsveç, İzlanda, Norveç, İsviçre dünyanın en zengin ülkelerinin başında gelmekle birlikte, ‘fahri Cermen’ olarak gördüğü İngilizler, beyaz Amerikalılar, Lombardlar, Kuzey Fransalılar, Güney Afrika Hollandalıları, beyaz Avustralyalılar ve Yeni Zelandalılar da dünyanın diğer zengin topluluklarını oluşturmaktadır.

Avrupa’da özellikle de Cermen ülkeleri Almanya, Avusturya, Hollanda’da Yahudi kalmadı. Soykırımdan kurtulanlar Almanya’ya değil Filistin’e göçtü. Yahudiler burada kendi akrabaları Sami ırklarının toparlanmasını savaş ve operasyonlarla engelleyerek Avrupa’yı müdafaa etme vazifesini üstlendiler. Böylece Avrupa’dan atılan düşman Yahudiler şimdi Ari ırkın muhafızı oldu.

Başta Müslümanlar olmak üzere dünyada her gün binlerce insan siyasi ve organize suç nedenleriyle katledilmekte, bu sayede yeryüzünde Ari ırkın hâkimiyetine ve refahına karşı bir başkaldırı yapamamakta. Canlı kalanlar lüks Avrupa mallarını büyük bir gururla satın almakta.

Ağır işlerde kullanılmak üzere getirtilen Türkler, Hintliler, Afrikalılar ve diğer Ari olmayan kavimler kâğıt üzerinde vatandaşlığa alınsa bile Yahudilerde yapılan hata onlara yapılmadı ve topluma nüfuz etmelerine engel olunarak daima dışarıda tutuldular. Gerektiği zaman kolayca kovulacakları veya katledilecekleri bölgelere yerleştirildiler.

Bankerlikle dünya finansını kontrol eden Yahudilerin hâkimiyet planı, İsrail sayesinde hala patinaj yapıyor. Zenginlikleri artsa da üretim ve toplum denetimi hala Hitler’in ‘Ari ırkının’ elinde. Komünizm çöktü, Ruslar artık büyük bir tehlike değil. Avrupa’nın hâkimi Almanya.

Onun için ‘köle ahlakına dayalı yabancı bir pasif din’ olan Hristiyanlık ve dindarlık Avrupa zihin dünyasından kalktı. Hristiyanlık sadece bir kültür sanat geleneği haline geldi. Hitler Gençlik Teşkilatından talebesi Ratzinger’in Papa olması da özel mana taşıdı.Öte yandan okültizm, büyü sanatları, eski Avrupa putperestlikleri, ezoterik dinler, zihin kontrolü, sözde Ari ırk dini Budizm yaygınlaşmakta. Bir Ari yaşam tarzı gördüğü vejetaryenlik Avrupa toplumunca benimsenmekte.

Burada yerimiz kalmayan diğer alanlarda, siyasette, derin devletlerin yapısında, felsefede, bilim anlayışında, müzikte, edebiyatta, kültürde, mimarlıkta, sporda Hitler’in hedeflerinin hepsi gerçekleştirildi veya yerine getirilmektedir.

Günümüz Avrupa’sı Hitler’in hayalini kurduğu, bunun kabul eder misin deseler bir an bile düşünmeden kabulleneceği Avrupa’dır.

Günümüz dünyası Hitler’in dünyasıdır.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.