islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
35,4636
EURO
36,6196
ALTIN
3.076,80
BIST
9.819,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
9°C
İstanbul
9°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
11°C
Pazar Az Bulutlu
11°C
Pazartesi Az Bulutlu
11°C

İsrail ile Esed Rejimi Arasında Şok Eden WhatsApp İletişimi

İsrail ile Esed Rejimi Arasında Şok Eden WhatsApp İletişimi
28 Aralık 2024 11:46
A+
A-

İsrail ile Esed Rejimi Arasında Şok Eden WhatsApp İletişimi

İsrail merkezli Yediot Aharonot gazetesi, geçtiğimiz yıllarda işgalci İsrail’in yıkılan Suriye’deki Esed rejimiyle WhatsApp üzerinden iletişim kurduğunu itiraf etti. İsrail, Suriye’deki devrimcilerin zaferi sonrası Moskova’ya kaçan Esed rejimiyle dijital platformlar üzerinden temas sağladı.

Lübnan’a Silah Transferi Anlaşması Teklifi

Gazetenin haberine göre, İsrail rejime yönelik uluslararası yaptırımların kaldırılması karşılığında Lübnan’a silah transferinin durdurulmasını öngören bir anlaşma teklif etti. Bu teklif, İsrail’in bölgedeki çıkarlarını koruma çabası olarak değerlendirilirken, rejimin bu anlaşmaya ne yanıt verdiği ise netleşmedi.

Bölgesel Çıkarlar İçin Gizli İletişim

Uzmanlar, İsrail’in Esed rejimiyle kurduğu bu iletişimle, bölgede kendisine yönelik tehditleri minimize etmeyi hedeflediğini belirtiyor. Ancak bu durum, İsrail’in yıllardır sürdürdüğü işgal politikaları ve bölgesel müdahaleleri açısından uluslararası kamuoyunda tepki çekmeye devam ediyor.

HABER YORUM

Baas rejiminin kirli çamaşırları bir bir dökülüyor ortalığa…

İsrail denilen teröristin ise, gerçek yüzünü bütün dünya gördü…

Hatta on yıllarca barbar İsrail’in yaptıklarını görmek istemeyenler bile artık onun vahşetini, caniliğini  ve soykırımını gördü….

Bundan sonra bu tür haberler çok yansıyacaktır basına….

Baas rejimiyle birlikte, İsrail denilen Siyonist’inde kirli çamaşırları ortalığa dökülmeye devam edecektir.

MİRATHABER -YOUTUBE- 

ETİKETLER: Baas Rejimi, İsrail, Manşet
Yorumlar
  1. Cengiz dedi ki:

    Esad domuzundan beklenir böyle şeyler,lakin HTŞ yönetimini whatsapp’a bile gerek duymuyor gibi..bunlar israil ve abd ye daha açıktan gayet “dostane” mesajlar veriyorlar.