islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

İSRAİL MEDYASINDAN KATLİAM SAYACI

İSRAİL MEDYASINDAN KATLİAM SAYACI
31 Ekim 2023 13:00
A+
A-

Siyonist İsrail’in, sivilleri bombaladığı ve katlettiği yetmiyormuş gibi, ölen çocuk ve kadınları da terörist ilan ediyor.

İsrail medyası, düzenlenen saldırıların toplamı ve vurulan binaların toplamı gibi bilgilerin yer aldığı infografikler yayınlamaya başladı. İsrail saldırılarında yaşamını yitiren Filistinlilerin sayısının gösterildiği bölümde, “ortadan kaldırılan terörist” ibaresine yer verilmesi, Siyonist düşüncenin ne kadar alçak ve hain olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kadın ve çocukları terörist ilen eden Siyonist ve katil İsrail ve de destekçisi Batı’ya sormak istiyoruz.

“EĞER BU ÇOCUKLAR TERÖRİST İSE SİZ NESİNİZ ACABA?”

SİZ İNSAN DEĞİLSİNİZ ANLADIK DA… SİZ NESİNİZ ACABA?

HABER YORUM

Şu fotoğrafları görüp de yüreğinde sızı hissetmeyen gözünden yaş akmayan varsa, onun insanlığından şüphe ederiz. Ve hatta hayvan olduğundan  bile şüphe ederiz. Zira hayvanlar aleminde dahi, eşini ya da yavrularını kaybeden bir hayvan cinsinin, hal ve hareketlerinden üzüldüğünü görebiliyoruz.

Kaldı ki bu katledilen çocuklara terörist diyen insanların(!) literatürlerde karşılığı yok…

Zulmünde boğulacaksın İsrail!

MİRATHABER.COM

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.