islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4487
EURO
34,7895
ALTIN
2.446,57
BIST
9.940,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İSRAİL’İN ASIL ZAAFI ve DÜŞMANI DA KENDİ İÇİNDEN

İSRAİL’İN ASIL ZAAFI ve DÜŞMANI DA KENDİ İÇİNDEN
29 Aralık 2022 16:23
A+
A-

Gerçek İslamî bilgi ve bilinçten yoksun Müslümanların “hakiki müslümanlar, laikler  ve ortada bocalayıp duran münafıklar “şeklinde bölündükleri ve bu sebeple  en büyük zaaflarını kendi içlerinde barındıkları biliniyor.

Günümüz Yahûdileri de böyle yani   zaafları ve düşmanları kendi içlerinden. Kendilerine göre ödünsüz dindarları ve laik kâfirleri  var olduğu gibi ne üdüğü belirsizleri de çok.

İsrail’in iç siyasetçileri ile başta Amerika Yahûdileri  olmak üzere dış destekçileri arasında da çelişme ve çatışma var. İyi ki de var. İnsanlığın başına daha büyük beleler de açabilirlerdi.

Haberin Özeti

 

Resmi İsrail Yayın Kuruluşu KAN, bazı ülkelerin, aşırı dinci sağcı güçlerin Binyamin Netanyahu liderliğindeki yeni İsrail hükümetinin politikaları üzerindeki olası etkisi konusunda Tel Aviv’e uyarıda bulunduğunu aktardı. Bu uyarı, ABD’nin yeni İsrail hükümeti için belirlediği kırmızı çizgileri içeriyor.

Şarku’l Avsat’ın KAN’dan aktardığı habere göre ABD yönetimi, Netanyahu’ya, hükümetinin aşmaması gereken iki kırmızı çizgi olduğunu açıkça belirtti: Batı Şeria’nın bazı bölgelerini İsrail’e ilhak etmek ve Mescid-i Aksa’daki statükoyu değiştirmek.”

Yahûdiler Değişmedikçe

Yahûdiler,  zalimleşen mevcut  yaşam ve sömürücü ifsad politikalarını değiştirmedikçe – ki değiştirmeleri zor, – Müslümanların lehine olacak ihtilaf zaafları ve düşmanlıkları devam edecektir.

Yüce Kitabımız da bunu haber vermiyor mu? Okuyalım:

“ Yahudiler, “Allah’ın eli sıkıdır!” dediler; sıkılaştı elleri ve bu düşüncelerinden dolayı rahmetten dışlandılar. Aksine O’nun iki eli de sonsuzca açıktır, (lutfunu) dilediği gibi dağıtır. Fakat Rabbinden sana indirilen, onların küstahça azgınlığını ve inatçı inkarlarını daha da artıracaktır. Ve Biz onların arasına Kıyamet Günü’ne kadar sürecek olan kin ve nefret tohumları saçmışızdır. Ne zaman savaş ateşi yaksalar Allah onu söndürür; zira onlar yeryüzünde çürüme ve yozlaşmayı yaymak için çırpınırlar, Allah ise çürüme ve yozlaşmaya neden olanları sevmez. “ (Maide 5/64)

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.