islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4270
EURO
34,8315
ALTIN
2.440,67
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

ISTAKOZ YİYEN ŞEBNEM BURSALI’YI SEÇENLERDİR

ISTAKOZ YİYEN ŞEBNEM BURSALI’YI SEÇENLERDİR
15 Nisan 2024 13:00
A+
A-

AKP’li Şebnem Bursalı ıstakoz paylaşımı yaptı, ortalık karıştı mı karıştı.

Vatandaşın  ekonomik kriz içinde yaşam savaşı verdiği doğru. Böyle iken AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın üst düzey pahalı bir mekân olan Monaco’ya gidip  ıstakoz yemesi  ve yemeyi midesi kaldırırken  fotoğrafını paylaşması büyük tepki çekti. Çekmesi de normaldi.

Niye tepki çektiğini anlamak da mümkün değil. Canlı canlı kaynatılıp öldürülen istakozu zıkkımlanan, zıkkımlanılışını teşhir etmekten mi sakınacaktı.

Şebnem Bursalı’ya her kesimden tepki yağdı ve yerildi.

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı’nın yaptığı paylaşımı eleştirdi. “Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken, AKP Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’ndeki ıstakoz ziyafeti sınıfsaldır, story atması görgüsüzlüktür, AKP kibrinin özetidir. Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?” deyi verdi.

Satıcı’nın neye karşı olduğu da pek anlaşılamadı; İstakoz yemeye mi? Mekânın lükslüğüne mi ? Paylaşıma mı ?

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci de, Bursalı’nın paylaşımına sert tepki gösterdi:

– Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco’da ıstakoz yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz. 

“BABANIZIN ÇİFTLİĞİ Mİ?”

– Sizin bu tavrınıza, bu ruh halinize hangi parti uygunsa, oraya gideceksiniz! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok. Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisidir kardeşim!

“DEFOLUN GİDİN”

– Burada artık bu tavırda olanlara yer yok! Biz, size rağmen, sizin gibileri tek tek ayıklayana kadar, ölene kadar Reisimize sahip çıkacağız. Siz, bizim tane tane topladıklarımızı, kamyonu devirerek dökmeye çalışsanız da biz, yılmadan, sizlerden ve sizin gibilerden partimizin izzetini koruyacağız. Uzun uzun yazardım, sabaha kadar yazardım, ama o fotoğraf, inanın bana, bu kadar yazmayı bile hak etmiyor. Aslında tek cümle yeter: “Partimizden defolup gidin kardeşim.” Konu bu kadar basit.

MÜCAHİD KARDEŞ FAZLA İLERİ GİTME!

Hayatı pahalılaştıran ekibin başı Cumhurbaşkanımız değil mi? Millete tasdik ettirmeden Şebnem hanımı önceden  seçen de ERDOĞAN değil mi? Yalnızca Şebnem hanımı değil, Yeni kapı mitinginde yüzbinlerin yuhaladığı Özlem Zengin’i partinin vitrinine koyan da Reis değil mi?

Hadi yüreğiniz yetiyorsa Ona yüklenin.

Seçimde yenilgi olmasaydı değil istakoz  bilmem ne yenilseydi bile örtbas edilirdi. Geçelim de bu vesile ile istakoz yemeye  ilişkin dinimizin hükmünü açıklayalım. Bu arada CHP zihniyetine de açıklık getirelim. 

(DEVAM EDECEK)

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

YAZARIN DİĞER YAZILARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ 

ETİKETLER: Manşet