islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3921
EURO
34,7978
ALTIN
2.432,62
BIST
10.062,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

İSTANBUL SEÇİMİNİ “GAZİ’NİN AÇTIĞI KUTLU YOLDA” DAHA İYİ YÜRÜYEN ALIR

İSTANBUL SEÇİMİNİ “GAZİ’NİN AÇTIĞI KUTLU YOLDA” DAHA İYİ YÜRÜYEN ALIR
12 Mart 2024 09:00
A+
A-

Ömer Çelik’in ifadesiyle: Atatürk milletimizin ortak değeridir. Böylesi bir kabulle  AK Parti de “Gazinin açtığı yolda” yürüdüğüne göre AK Partisi ile CHP aynı çizgiye gelmektedir. Bunun anlamı “Gazi’nin Açtığı Kutlu Yolda” daha İyi yürüyenin seçimi alacağı gerçeğidir.

BİZİM YOLUMUZ BELLİ

Biz bu güne kadar İslam’ın, ortak aklın ve bilimin açtığı nurlu yolda yürüneceğine inandığımız için tercihlerimizi yaptık. Bunun yanı sıra karşılıksız çalışmalarla tercihlerimizi kabul ettirmeye çalıştık. Lakin gel gör ki bizim tercihlerimizin de pek bir anlamı kalmamış gibi.

MARİFET İLTİFATA TABİDİR

Ecdadımız marifet iltifata tabidir demişler. Pek de doğru söylemişler. Artık iltifat yok, seçim vadi olarak da yok. Hadi şahıslarımızı geçtik. inançlarımız ve değer yargılarımıza da iltifat yok.

İyi de biz, bize niye iltifat edilmezken, ihale mi aldık ki marifet gösterecek şekilde onursuzlaşalım.

Biz onursuzlar gibi şahıslara değil ilkelere boyun eğdik. İlkelerimiz çizgisinde yürüdük.

GAZİ’NİN AÇTIĞI KUTLU YOLDA YÜRÜMEK

Bundan böyle kendimizi inkâr ile “Gazi’nin Açtığı Kutlu Yolda” yürüyemeyeceğimize göre, bir başka tercih de yapabiliriz. dinlenebiliriz de. AK PATİ CHP’ye CHP de AK Partiye benzediğine göre davamız adına  kaybımız olacağı da söylenemez.

Bizim inancımıza göre ümitsizlik haramdır ve  yaşadığımız sürece  her zaman fili tövbe ile kulvar değiştirmek de mümkündür.

Biz yalaka değil dostuz. Gerçek dostlar da acı söyler, dinlemek istenmeyenleri  dile getirir. Ama anlamak için arif olmak gerek. Ama o irfan nerede?

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-