islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5347
EURO
34,8622
ALTIN
2.422,43
BIST
9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Kırgızistan’ı FETÖ’ye Kaybetmek Üzereyiz

Kırgızistan’ı FETÖ’ye Kaybetmek Üzereyiz

Kardeş Müslüman Türk yurdu Kırgızistan Küreselciler ve Batı istihbaratları desteğiyle dünyanın ilk FETÖ cumhuriyeti olmanın eşiğinde

A. Galip GÜMÜŞDERE

Dünya ve Türkiye Kırgızistan’da yapılan darbenin ana ayağının FETÖ olduğunu yeni yeni yazmaya başlarken Mirat Haber olarak ilk günden itibaren, darbenin FETÖ ile Batıcı/Küreselci güçler tarafından hazırlandığını Türk medyasında ilk yazan haberciyiz. Şimdi yavaş yavaş dünyadaki ilk FETÖ devleti oluşurken basınımız ve televizyonlardaki üstün bilgili uzmanlarımız bunu yeni anlamaya başladı.

Darbe sabahı 5 Ekim Pazartesi tarihli Mirat Haber’de “Kırgız Seçimlerinde İktidar Koalisyonu” Önde yazımızda şunu açıkça belirttik:

Muhalefet hareketleri, Ruslarla yeniden yakın ilişkinin Kırgızistan’ın bağımsızlığını ihlal ettiğini iddia ederek bu yakın bağları eleştiriyor. Ülkede FETÖ uzun yıllar boyu çok kuvvetli bağlar oluşturdu ve bu durum muhalefet partilerinde kısmen daha belirgin.

6 Ekim Salı tarihli Mirat Haber’de “Kırgızistan’da Darbe Girişimi Sürüyor” yazımızda şunu vurgulamıştık:

[Darbecilerin kolladığı] Atambayev 2017 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı ülkesinde çok güçlü hale gelmiş FETÖ’yü savunmuştu. 

10 Ekim Cumartesi günü “Kırgız Lider Darbe Girişimine Çözüm Arayışında” yazımızdaysa şöyle dedik:

Yargı, askeriye ve polis, geleneksel olarak ülkede çok güçlü örgütlenmesi olan ve darbenin ardındaki ana unsurlarından biri olduğuna inanılan FETÖ’nün de en fazla yerleşmiş olduğu noktalar.

13 Ekim Salı günkü “Kırgızistan: Batı/FETÖ Destekli Darbede Patinaj” yazımızda şunu vurguladık:

Ülkede muhalefete uluslararası örgütler, Batı ve perde arkasında ülkede kuvvetle örgütlenmiş FETÖ destek verirken, iktidarın da Rusya ve Çin ile ilişkileri güçlü. 

Kısaca darbenin ilk gününden itibaren Kırgızistan’da dönenin, Türkiye’de beceremedikleri darbenin aynı şekilde bu ülkede uygulanması olduğunu Mirat Haber olarak vurgulamıştık. Bunun nedeni Kırgızistan’ın FETÖ tarafından en yoğun sızmanın yapıldığı ülke olmasıydı.

Daha önce de bazı yazılarda Kırgızistan’ın FETÖ tarafından her noktasından kıskıvrak ele geçirilmiş bir kardeş Müslüman Türk ülkesi olduğunu yazdık. Nitekim bizde kullanılan ama beceremedikleri yöntemleri burada uygulamaya koydular. Ülke adeta “Vücut Hırsızlarının İstilası” filmindeki gibi FETÖ zombileriyle dolmuş vaziyette.

Kırgizistan’ın FETÖ’nün ilk cumhuriyeti haline gelmemesi için gerekirse bölgedeki diğer komşu ülkelerle Türkiye’nin işbirliğiyle kısa süre fişten sökülmesi, vampiri besleyen kanın kesilmesi, halkın bilinçlendirilmesi gerekmekte. Münafık/Satanist İslam’ın dünyaya yayılması için bir fırlatma platformu kurulmasına ihtiyacımız yok. Umarız yetkililerimiz bari bu son önerimizi dikkate alırlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.