islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

KÜRESEL DİJİTAL TERÖRİZMİN AYAK SESLERİ

KÜRESEL DİJİTAL TERÖRİZMİN AYAK SESLERİ
14 Mayıs 2023 10:00
A+
A-
Siyasetini sadece Erdoğan’a yönelik olarak; yalan iftira ve dedikodu üzerinden taraftarlarına kin ve nefret aşılayıp intikam ve öç alma hedeflerinden ibaret olan başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere muhalefet siyasetçilerinin küresel boyutta hızla ilerleyen lüks yaşam sapkını dijital teröristlerinin hiç bir milleti ve devleti ayırmaksızın insanlığın tamamına yakınını telef etmeye yönelik olarak hazırlandıkları ve tehlikenin yaklaşmakta olduğundan bihaber sadece iç siyasette iktidara gelmenin hesaplarını yapanlar, iktidara gelince ortada devlet denilen kurumsal varlığın ortadan kalktığını gördüklerinde yaptıkları siyasetin ne kadar yanlış ve faydasız olduğunu görecekler ama iş işten geçmiş olacaktır.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ın Türkiye İttifakı çağrısı yapmasının altında yatan nedenin lüks düşkünü küresel dijital terörizminin ne denli acımasız helak edici bir tufan olduğunu ve insanlığı yok etmek için çok yaklaştığını bildiği için iç siyasetteki çarpışmanın, yarışmanın ve seçimlere yönelik politika üretmenin ülkemize ve milletimize fayda sağlamayacağını aksine kaosa ve karmaşaya sevk etmenin kolaylaşacağı dolayısıyla ülkemizin küresel dijital terörizm tarafından kolay yutulacak lokma olmasına neden olacağını bildiği içindi.
Ancak maalesef Cumhurbaşkanımızın Türkiye İttifakı çağrısına ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlangıçta ki katılma niyetinin kısa sürdüğünü, hep birlikte gördük.
Millet çoğunluğu inşallah 14 mayısta sandıkta ki seçimlerde; küresel dijital terörizmin afetinden ülkemizin muhafazası için, Cumhurbaşkanımızın liderliğine devam tercihiyle TÜRKİYE İTTİFAKININ tabanda gerçekleştirecektir. Biiznillah!..
“DOĞRU ADIMLAR”
Türkiye yüzyılında yola doğru adımlarla devam talimatı tüm teşkilat kadrolarınca gereği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın bir emridir! Seçimlerin başında verilen bu emir; ola ki makamın ve imkanların cazibesine kapılıp geçmişte istisnai bazı kişilerin yaptığı hatalar gibi yola yanlış adımlarla yürümeye kalkışanlara çok önemli “eline verilen testiyi kırmaması” için seçim öncesinde davanın lideri tarafından yapılan bir uyarıdır!
PKK/HDP’NİN MİLLET DEĞİL DE CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEME KARARI VERMİŞ OLSAYDI DİYENLERE…
HDP/PKK ‘nın Cumhur İttifakını desteklemesinin kabulü ancak Devlete kurşun sıkarak değil anarşistlerini dağdan indirip teslim olmakla mümkün olurdu. Çünkü Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ; her türlü siyasi ve askeri riski alarak; korku, baskı ve silah zoruyla PKK taraftarı yapılan masum kürt halkı hatırına kangrene dönüşen sorunu çözmek için geçmişte devletin şefkat elini uzatmasına rağmen tutmayıp fırsatı teptiler! Artık bundan sonra devleti yönetenler veya yönetmeye talip olanların geçmişte tanınan fırsatı teperek, uzatılan eli tutmayanlara; bundan sonra tek yapılacak yaklaşımın; Devlete kendi istekleriyle teslim olma yönteminden başka çarelerinin kalmadığını aksi halde inlerinde imha edileceğini göstermektir. Oy alma uğruna Kemal Kılıçdaroğlu ‘nun yaptığı gibi bölgeye özerklik vaat ederek pazarlık yapmak değildir! Aksi politika yapanları şehitlerin kanı, milletin tükürüğü boğar!
İktidar bugün Mecliste PKK’nın partisi HDP’ye tahammül gösteriyorsa; Bu eli kanlı terör örgütünün Kürt vatandaşlarımız üzerinde ki saldığı korkudan devlet otoritesi yardımıyla demokratik kurallar çerçevesinde kurtulmasını beklediği içindir!
Geçmişte devletin uzattığı eli tutmayı beceremeyen HDP-PKK şürekâsı bugün CHP ittifakıyla iktidar zafiyeti hedefleyerek vatanımızı bölmeyi hedeflemektedir. Maalesef Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde ki MİLLET İTTİFAKI bu hainliğe çanak tutmaktadır.
İnşallah millet çoğunluğu bu fırsatı vermeyecektir!
Fehmi Yağlı 
ETİKETLER: ÜSTMANŞET, yazarlar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.