islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

MAHARET DEVLETTE DEĞİL DEVLETİ YÖNETENDEDİR!

MAHARET DEVLETTE DEĞİL DEVLETİ YÖNETENDEDİR!
19 Haziran 2022 10:00
A+
A-

Sosyal medyada Mağduriyetini paylaşan bir vatandaş yardım çağrısı yapıyor. İlgili Devlet kurumu mağduriyetini paylaşan vatandaşla derhal iletişime geçmek istiyor! Paylaşımın yorum kısmında ilgili resmi kurum yetkilisi zor durumda olan vatandaştan bilgilerini paylaşmak için özel mesaj göndermesini istiyor.

Sosyal medyada ki bu paylaşım bu devletin vatandaşın sorunlarına duyarlı olduğunu göstermektedir. Bugüne kadar ki muhtaçlara yönelik sosyal yardımlara baktığımızda yokluk ve yoksulluk derecesinde ki her bir vatandaşın beslenme ve sağlık sorunlarına doğrudan müdahale etmesi bu duyarlılığın göstergesidir. Böyle bir devlet yapısı tüm vatandaşlarına yokluğa ve yoksulluğa düştüklerinde ellerinden tutacak bir devletlerinin olduğu güvenini vermektedir. Devletin Allahın izniyle “Ben aç kaldım!” diyen her vatandaşının karnını doyuracak güce ulaşmasında ki maharetin devletin kendisinden değil devleti yöneten den kaynaklanmaktadır. Devlet yönetiminde ki bu maharettir ki millet çoğunluğunun yirmi yıldır desteğini almaktadır. Beş yılda bir seçimle devlet yöneticiliğini değiştirme imkanı bulunan bir sistemde vatandaşın taraftarı olduğu siyasetçiyi takdir etmesinden ve bu takdiri de her kimse ifade kabiliyeti ölçüsünde sözlere dökmesinden daha doğal ne olabilir ki! Slogonik ifadelerle de olsa taraftarların bu desteğini “yalakalık” “yağcılık” v.b onursuz kelimelerle yaftalamak yanlıştır. Çünkü sistem babadan oğula geçen hanedan, krallık padişahlık sistemi olmadığından başarısız bulunan idareciyi beş yılda bir önüne konulan seçim sandığında değiştirme imkanı bulunmaktadır. Hal böyle olunca taraftarların beğendikleri ve başarılı buldukları siyasetçilerin lehinde propaganda yapmaları, aleyhlerine propaganda yapma serbestliği bulunduğundan gayet meşru ve hoş görülmelidir.

SİYASETTE MUHALEFET GÜZEL İCRAATLARI TAKDİR DAHA GÜZELLERİNİ TEKLİF ETMEKTİR!

Antalya Havalimanı’nın kapasite artırımına yönelik ilave yatırımların yapımı ve iç/dış hatlar, genel havacılık, CIP terminalleri ve mütemmimlerinin işletme haklarının kiralanması ihalesi düzenlendi. Yapılan ihale sonucunda ihaleyi alan firma henüz yatırıma başlamadan hazineye belirlenen kira bedelinin bir kısmını yatırdı.

Henüz daha üzerine tesis yapılmamış gayrimenkule kira peşinatı alarak ihale eden devlet aklı iktidarda vazifeli maharetli ve gayretli siyasi liderlik sayesindedir. Maalesef ülkemizde muhalefet siyasetini kişisel kindarlığa dönüştüren CHP zihniyeti yapılan eser ve hizmetleri kin ve nefret duygularıyla boğmaya çalışmaktadır. Bu tip insanlar kendi psikolojilerini bozarken toplumun ruh sağlığına da zarar vernektedirler.Halbuki siyasette muhalefet güzel icraatları takdir daha güzellerini teklif etmektir. Bugün siyasette bu vazifeyi Sayın Devlet Bahçeli ‘nin liderliğindeki MHP ve Mustafa DESTİCİ nin liderliğindeki rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisi BBP yapmaktadır. Gönlüm ister ki Dünyanın içerisine düştüğü son derece yakıcı ve yıkıcı geçeceği anlaşılmakta olan iktisadi ve idari krizin yaşandığı şu günlerde Ülkemizde siyaset; diğer partilerinde aynı yol ve yöntemleri izlemek suretiyle TÜRKİYE İTTİFAKINA dönüşmesidir.

Bugün ülkemizde şayet Libya, Irak, Suriye ve şimdilerde Ukrayna’da yaşanan neticesi kan ve gözyaşı olan insanlık dramının benzeri yaşanmadıysa maharetin devlette değil devleti yöneten den olduğunu söylemek, geçmişte devletin çaresizlik içerisinde yönetildiği yılları gören bir neslin mensubu olarak ifade etmek zorunluluğumuz bulunmaktadır. Bu durumu takdir eden millet çoğunluğu işte bu yüzden Erdoğan sevdalısıdır ve iktidar yetkisi vermektedir. Bugün haksız yere kin ve nefret pompalayan muhalefet sayesinde birçok insan sessiz ve tarafsız görünse de tarih bu dönemin muhteşemliğine şahitlik yapacaktır.

Hiç şüpheniz olmasın!

Fehmi YAĞLI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.