islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5889
EURO
34,8006
ALTIN
2.499,03
BIST
9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Mescid-i Haram’da Dijital Dönüşüm Gerçekleşiyor

Mescid-i Haram’da Dijital Dönüşüm Gerçekleşiyor
17 Nisan 2020 13:37
A+
A-

Mirat Haber Ajansı

Şeyh Abdurrahman el-Sudeys’in yöneticiliğindeki Suudi Arabistan Krallığı İki Kutsal Camii Genel Başkanlığı, Mekke ve Medine’deki Mescid-ş Haram ve Mescid-i Nebevi’de iş süreçlerinin yürütülmesine yönelik 4.000’den fazla dijital sürecin hizmete girdiğini bildirdi. Bu, kutsal mabedlerin yönetiminde gerçekleşen en kapsamlı dijital dönüşüm ve hükümetin koronavirüs hastalığının yayılmasını durdurmadaki önleyici tedbirleri desteklemeyi de amaçlıyor.

Başkanlık, idari ve hizmet çalışmalarının niteliğini kökten değiştirmek amacıyla hizmetlerini birden fazla sistemle sağlayacak. Elektronik hizmetler İK yönetimi ve idari iletişim için özel bir sistem içermekte. Tüm iş süreçleri uzaktan yönetimle gerçekleşecek: toplantı programları sanal bir platform üzerinden düzenlenecek ve siber güvenlik durumu takip edilecek ve işlemlerle raporlar çevrimiçi olarak düzenlenecek. İş akışı ve üretkenliği sağlamak için başkanlığın tüm üyelerine e-postalar ve WhatsApp aracılığıyla teknik destek sağlanacak.

Daha önce krallık, halkı, virüsün ibadet edenler arasında yayılmasını önlemek için yürürlükte olan tüm önlemlerle işbirliği yapmaya çağırmıştı. Suudi Arabistan’da virus hızla yayılmakta.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.