islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4945
EURO
34,9060
ALTIN
2.435,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Mirat Haber’den: Menderes hadsizliği

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekillerinin kendilerinden beklenen siyasi nezakete sahip olmadıklarını şekilsiz Kocaeli Milletvekilinin anormal çıkışlarından ve polise saldırmasından alışkınız.

Mirat Haber’den: Menderes hadsizliği

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekillerinin kendilerinden beklenen siyasi nezakete sahip olmadıklarını şekilsiz Kocaeli Milletvekilinin anormal çıkışlarından ve polise saldırmasından alışkınız. Ancak İstanbul Milletvekili Engin Altay bunların ötesine geçerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sonunun Menderes gibi olacağı tehdidini yapmasıyla siyasette en aşağı noktaya inmiştir.

Menderes’i asanlar İngiliz-Amerikan Gladio derin devletinin beslediği bir albaylar cuntası değil, derin devletin hepsi, Velidedeoğlu anti-ilmiyesi, mahfiller, elçilikler, ihanet eden MAH istihbaratı, yabancı ajanlar ve onlarla iç içe olan CHP’dir. DP’nin devrilmesinden karlı çıkan da CHP ve onun kadrolarıdır. Yakın zamanlara kadar CHP üç vatanperverin, Menderes, Zorlu ve Polatkan’ın katledilmesine sayısız saygın siyasetçiye zulmedilmesine destek vermiştir.

Bugün CHP o zamanki CHP’den çok daha kötüdür. Bugünkü CHP tamamen ABD güdümündedir. Başında milli güvenlik açısından güvenilirliği olmayan bir yönetici vardır. İstanbul örgütünün başında bir DHKP-C sempatizanı, destekçisi getirilmiştir. Parti PKK siyasi kolu HDP’yle iç içedir, seçim müttefikidir. Kadroları 15 Temmuz’dan sonra bile FETÖ ile doludur. Tüm sapıklıklar partinin tam desteğiyle, resmi girişimleriyle desteklenmektedir. Kemalistler, ulusalcılar ihraç edilmiş, Atlantikçiler, FETÖ, DHKP-C, PKK militanları, Troçkistler partide hakim konuma gelmiştir.

Dolayısıyla Engin Altay’ın hayali, bunların sıklıkla dile getirdikleri, umdukları bir kara hayaldir.

Ancak yanıldıkları nokta, halk denemek için sonradan pişman olsa da belki İmamoğlu gibi birisini seçebilir ama yeni bir darbe girişimine öfkesi 15 Temmuz’u çok aşar. Başta Kemalist hava verecek İngilizci-Amerikancı PKK FETÖ DHKP-C hainleri bu kez yıllar süren davalarda t-shirt mesajları veremezler. Halk bu hainleri stadyumlara doldurur. Kökleri kazınır. Malları, aileleri, lüks arabaları, köpekleri, yazlıkları kamulaştırılır. Londra’da MI6 başkanı Richard Moore tarafından bir darbe planının geliştirildiğini biliyoruz. Buna CHP’yi bugün ele geçirmiş ve vatanseverleri tasfiye etmiş üst yönetiminin destek vermesi, Müslüman sarığı yerine Latin serpuşunu tercih ederiz demesi doğaldır. Ancak bu maceraya giren yabancılar, ajanlar, sıçanlar, Fettoşlar kaçar ama CHP’nin işbirlikçileri bu sefer kaçamaz.

CHP yöneticileri akıllarını başlarına toplasınlar. 60 sene geçse de ezanı aslına çevirdiği için, Türkiye’yi şaha kaldırdığı için öldürdükleri rahmetli şehidimiz Menderes’in intikamı henüz alınmadı. Halkı galeyana getirecek mesajlar vermesinler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.