islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
45,3998
EURO
53,3801
ALTIN
6.850,51
BIST
15.141,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
25°C
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C

Mirat Haber’den: Yüz yüze belirsizliği

Mirat Haber’den: Yüz yüze belirsizliği


Hafta içinde yapılan Bilim Kurulu toplantıları ve basın açıklamaları ardından Şubat ayında yer yer yüzyüze eğitim yapılacağı ancak bunun tam çerçevesinin belli olmadığı kamuoyuyla paylaşıldı. Bu da belirsizliğin kısmen sürmesi anlamına gelmekte. Mirat Haber olarak, bu salgın sorununun idaresinin ne kadar güç olduğunu bilmekle beraber, yürütmede kararsızlığın kötü karardan daha kötü olduğunu da görebiliyoruz.

Yaz aylarının başında paylaştığımız gibi 2020/2021 öğretim yılında yüz yüze eğitim, hele üniversitede yüzyüze eğitim katliam olur diyoruz. Çünkü gençler taşıyıcıdır, belirti göstermez ama ailelerine bulaştırır. Bu nedenle okullarda ısrar edilmemesi gerekir. Savaşlarda afetlerde okullar askıya alınır. Burada da yapılması gereken baştan beri budur.
İnsanlar da kendilerini buna göre önceden hazırlamalı, kolej aidat ödemesini temin için muallaklık sağlandığı suçlamalarına zemin arz edilmemelidir. Bu yıl geçmiştir, suçlusu hükümet değildir, ağırlık sanal ortama verilmelidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.