islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Muhalefetin ve Fondaş Medya’nın Yalanını Yabancı Yolcular Çökertti

Muhalefetin ve Fondaş Medya’nın Yalanını Yabancı Yolcular Çökertti

mirathaber-ÖZEL- Muhalefetin Yeni İstanbul Havalimanı ile ilgili yürüttüğü karalama algısı, bizzat yabancı yolcular tarafından çökertildi.

Kar yağışının hava ulaşımını tamamen engellemesi üzerine havalimanında mahsur kalan yolcuların mağdur ve perişan oldukları algısını belli olmayan görüntülerle paylaşan CHP Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, Fondaş Medya’nın algı operasyonu yürüttüğü ortaya çıktı.

Türk Hava yolları yolcularının havayolu şirketi tarafından 5 yıldızlı konaklama ile misafir edildikleri, ultra lüks koşullarda ağırlandıkları, yabancı yolcular tarafından sosyal medyada paylaşılan videolarla gösterildi.

THY’nin Rus yolcularından Oksana Kabanova kendi sosyal medya hasabında paylaştığı videoda ve Rus Ren tv.ye telefonla verdiği röportajda, organizasyondaki küçük aksaklıklara rağmen yolculara çok kaliteli hizmet verildiği bütün yolcuların en kaliteli otellerde ağırlandığını anlattı. Haberimizin altında paylaştığmız linkte Oksana Kabanova her şeyi anlatıyor.

Kabanova, sosyal medyada paylaştığı ve rus ren tv nin yayımladığı videoda şunları söylüyor:

“Buraya 24 Ocak’ta öğleden sonra 3’te geldim ve şimdiden 26 Ocak sabahı ve ben hala buradayım. Havayollarının çoğu dün müşterilerine otel sağladı. Tek eksik şey çok iyi organize edilmemiş olması.”

Olga isimli bir diğer yolcu ise “havaalanında kalmaya karar verdiğini, THY tarafından ağırlandığını belirterek şunları söylüyor:

“yolcu salonundaki koşullar oldukça rahat, kanepeler, duş, lezzetli yemekler var. Ön verilere göre uçuşlar 26 Ocak’ta saat 11.00’de başlayacak. Bu nedenle, şimdi insanlar yavaş yavaş havaalanına geri dönüyor. Benim de uçuş saatim gelince ben de aprona geçeceğim.”

Diğer taraftan Türk Hava Yolları’nın sağladığı konforu sosyal medyada paylaşan bazı yolcular ise yaşadıkları konfor sosyal medyada İstanbul ile ilgili övgü dolu espriler yaparak paylaştıkları görülüyor.

Yeni İstanbul Havalimanında mahsur kalıp hiç bir hizmet alamayan yolcuların ise Avrupa ve Rus Havayolları şirketlerinin yolcuları olduğu öğrenildi. Kendi şirketlerinden hiç bir yardım ve destek alamayan yolcular, Havalanını işletmesinin sunduğu imkanlarla yaşama tutunmaya çalıştılar.

Bu havayollarının müşterilerine hiç bir insani yardımda bulunmadıkları Yeni İstanbul Havalimanı yönetimi tarafından rapor edildiği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.