islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Muhsin Yazıcıoğlu, Vefatının 15. Yıldönümünde Anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu, Vefatının 15. Yıldönümünde Anıldı
26 Mart 2024 11:46
A+
A-

Muhsin Yazıcıoğlu, Vefatının 15. Yıldönümünde Anıldı.

Milli irade duruşuyla hatırlayacağımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu, vefatının 15’nci yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. 

ANDA Derneği, Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 15. yılında anma etkinlikleri düzenledi. Dernek, liderin milli iradeye olan bağlılığını ve mücadelesini yaşatmayı hedefliyor. Bu çerçevede, 697 kişilik bir ekip, Keş Dağı’na gerçekleştirdikleri zorlu tırmanışla Yazıcıoğlu’nu anarken, ayrıca dernek, liderin ismini yaşatmak için çeşitli çalışmalarını sürdürüyor. Dernek Genel Başkanı Okan Tosun, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk milletine olan hizmetlerini unutulmaz kılmak için verdikleri bu çabanın önemini vurguladı.

Muhsin Yazıcıoğlu’nun Milli İrade Duruşuyla Anma

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yazıcıoğlu’nun Milli Duruşunu Unutmayacağız”

Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15. yılında milli irade duruşuyla anıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yazıcıoğlu için:

“Her zaman cesaretiyle, yiğitliğiyle, dava adamlığıyla ve milli irade yanındaki sarsılmayan duruşuyla hatırlayacağız” ifadelerini kullandı. Yazıcıoğlu’nun milli iradeye olan bağlılığı ve kararlı duruşu, Türkiye’nin unutulmayan liderleri arasında yer almasını sağlıyor.

Anda Derneği’nin Düzenlediği Anma Etkinlikleri

Muhsin Yazıcıoğlu’nun anısını yaşatmak amacıyla Anda Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği, etkinlikler düzenledi. Bu etkinlikler kapsamında, 697 kişilik bir ekip, 7 kilometrelik zorlu bir tırmanışla Keş Dağı’na çıktı. Olumsuz hava koşullarına rağmen, ekip 6 saatlik bir tırmanışla zirveye ulaştı. Bu etkinlikler, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hatırasını yaşatmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Anda Derneği’nin Muhsin Yazıcıoğlu Anısına Yaptığı Çalışmalar

Anda Derneği, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini yaşatmak için önemli çalışmalar yürütüyor. Dernek, 5 yıl önce Keş Dağı’na “Muhsin Dağı” tabelası dikerek, liderin anısını yaşatmaya başlamıştı. Bu çerçevede, dernek tarafından yürütülen arama kurtarma çalışmalarıyla, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 697 profesyonel arama ve kurtarma personeliyle gerçekleştirilen geleneksel anma etkinliği, Muhsin Yazıcıoğlu’nun özlemle ve rahmetle anılmasını sağlıyor. Dernek Genel Başkanı Okan Tosun, bu etkinliklerle, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türk milletine ve insanlığa olan hizmetlerini unutulmaz kılmayı amaçladıklarını belirtti.

Muhsin Yazıcıoğlu‘nun milli irade duruşu ve liderlik vasıfları, Türkiye’nin tarihine altın harflerle yazılan bir isim olarak anılmaya devam ediyor. Onun yaşamı ve mücadelesi, Türk milletinin birlik ve beraberliği için verilen mücadelenin sembolü olarak her zaman hatırlanacaktır.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.