islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3596
EURO
34,6202
ALTIN
2.382,24
BIST
10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

MUKADDES ŞEHİR KUDÜS’ÜN VEBALİ BOĞACAK SİZİ…

MUKADDES ŞEHİR KUDÜS’ÜN VEBALİ BOĞACAK SİZİ…
11 Kasım 2023 11:59
A+
A-

İsrail‘in Gazze‘ye yönelik saldırıları 36’ıncı gününe girerken, başta hastaneler olmak üzere sivillere ait pek çok nokta havadan ve karadan hedef alındı.

  • İsrail‘in Gazze’ye düzenlediği saldırılarda can kaybı 11 bin 78’e çıktı
  • Gazze’deki Endonezya Hastanesi’nde yakıtın bitmesi sonucu elektrik tamamen kesildi
  • İsrail, Gazze’deki Şifa Hastanesi Yerleşkesi’nde bir poliklinik binasını bombaladı
  • İsrail Gazze’deki El-Avde ile Endonezya Hastanesi’nin çevresini bombaladı
  • Uluslararası Af Örgütü: İsrail, Batı Şeria’da idari gözaltıları önemli ölçüde artırdı
  • Biden, Gazze’de ateşkesin “mümkün olmadığını” söyledi

Filistin haber ajansı WAFA’ya göre, Şifa ve Endonezya hastanelerinin çevresi ile Gazze’nin kuzeybatısındaki Rimal, Şeyh Rıdvan ve Nasr mahalleleri ile Eş-Şati Mülteci Kampında sivillerin yaşadığı evler İsrail uçakları ve topçu birlikleri tarafından vuruldu.

İsrail ordusunun, hastaneleri karadan ve havadan vurması nedeniyle ambulansların çalışamadığı ve yaralı naklinin de yapılamadığı kaydedildi.

AA

HABER YORUM

İsrail, vahşice katlediyor Gazze’yi… Bunu tüm dünyanın gözleri önünde yapıyor.

Dün, “İsrail’in kendini savunma hakkı vardır” diyenler, bugün “Yeter artık! Ateşkes” deseler de, İsrail denilen Siyonist katil terör örgütü, katliamlarına devam ediyor. Belki de oynanan oyunun bir parçasıdır bu…

İslam ülkeleri ise hala sessizliğini koruyor. Gaflet ve dalalet içinde uyuyor İslam alemi. Dünyaya petrol arzını durdurmak ve ekonomik yaptırımlar şöyle dursun, İsrail vahşetini yarım ağızla kınıyorlar. Ve hatta çeyrek ağızla..

Mirat haber olarak bizler de, İsrail’i çeyrek ağızla kınayanları, tam ağızla kınıyoruz.

Dünyanın neresinde olursa olsun her Müslüman’ın, başta Suudi Arabistan olmak üzere çıkartılan Petrolde ve madenlerde hakkı bulunduğunu ifade etmek istiyoruz. Ümmetin parasıdır o para… Siz sırça köşklerde bir eliniz yağda bir eliniz balda yaşarken Gazze’de sivil halkın katledilmesine ses çıkarmıyorsanız, bu durum vallahi Gayretullaha dokunur.

Siz Katil İsrail’in yaptığı zulmü çeyrek ağızla kınıyorsanız, bırakınız Müslümanlığı, insanlıktan bile nasibinizi almamışınız demektir. O petrolün içinde boğulmuş, Batı bankalarında bulunan Dolarlarınızın içinde de insanlığınızı ve ahiretinizi kaybetmişinizdir demektir.

“Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani siz birbirinize düşman idiniz de Allah gönüllerinizi birleştirdi ve O’nun nimeti sayesinde kardeş oldunuz. Siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi Allah kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle açıklıyor ki doğru yolu bulasınız.” (A’li İmran 103) ayeti bu durumda kanınıza dokunmuyorsa eğer, boğulun o petrolün içinde…

“Ancak bütün Mü’minler kardeştir” ayeti tesir etmiyorsa yüreklerinize, boğulun Dolarlarınızın içinde…

Aksırana kadar yiyin, tıksırana kadar yiyin ve boğulun.

Yerken boğulmazsanız eğer, Filistin’de akan kan boğacak sizleri…

Mukaddes şehir Kudüs’ün vebali boğacak sizi…

Peygamberimize (sav) ihanetiniz boğacak sizi…

Selam, saygı ve muhabbetlerimle..

ŞABAN DOĞAN

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.