islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4050
EURO
34,8052
ALTIN
2.433,86
BIST
9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

ÖZLEDİĞİMİZ TABLO BUYDU

ÖZLEDİĞİMİZ TABLO BUYDU
30 Mayıs 2023 09:29
A+
A-

Erdoğan kardeşimiz seçimi kazanmış mutadı üzere ama bu defa Beştepe’de  Balkon Konuşması’nı  yapmaya hazırlanırken Külliye girişinde tatlı bir telaş görüldü.

Sayın Kılıçdaroğlu riyasetinde altılı masa başkanları Külliye’nin girişinde görüldü. Hemen içeri alındılar ve yukarıdan verilen talimat gereği Sayın Erdoğan’ın yanına çıkarıldılar. Samimi kucaklaşmalardan sonra hep beraberce balkona çıktılar.

Sayın Erdoğan bilinen misafirlerini tek tek takdim etti. Onlar da selam konuşmasıyla birlikte şu mealde birer kısa konuşma yaptılar:

  • Seçim, ülkemizi daha bir kalkındırma yarışıydı. Mütekabil bazı incitici davranışlarımız olduysa bizler de milletimize hizmet için yarıştık. Hayırla sonuçlandığına inandığımız bu yarışın sonunda milletimiz muhterem Erdoğan kardeşimizin hizmetlerine devamına karar verdi.

Mili irade sonuçlarına saygılıyız. Ülkemize yapılacak hizmetlerinde kendilerine yardımcı olacağımız gibi projelerimizle de destek vereceğiz.

Onların ardından söz alan Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan da asıl konuşmasına geçmeden önce rakîbleri olan misafirlerine teşekkür etti. Seçim sonuçlarını tam bir olgunlukla kabul etmeleri ve yardımda bulunacakları şeklideki vaatlerinden ötürü şükranlarını sundu.

Küllüye önünde bulunan mahşeri kalabalık ve ekranları başında onları  izleyen milletimiz tarafından  dualarla alkışlandılar.

Tam bir olgunlukla  tercihlerini yapan milletimizin  görmek istediği tablo buydu, ama nerede bu olgunluk.

İslam ve ortak akıl tarafından bakıldığında görüleceği üzer pek çok eksikleri olan demokrasi işte böyle bir yarıştır. Kurallarına göre oynanmalı ve sonuçları da amasız ve fakatsız olarak kabul edilmelidir.

Mirat Haber. Com

Demokrasi, Balkon konuşması, karşılıklı tebrikleşme

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.