islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3794
EURO
34,7502
ALTIN
2.410,67
BIST
10.091,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

RASMUS PALUDAN’IN CİNSEL SAPIK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

RASMUS PALUDAN’IN CİNSEL SAPIK OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!
4 Şubat 2023 12:10
A+
A-

İslam düşmanı Rasmus Paludan’ın küçük çocuklarla cinsel içerikli konuşmalar yaptığı ortaya çıktı. TRT World’ün haberine göre,  ses kayıtları ortaya çıkan Paludan’ın, sosyal medya aracılığıyla yaptığı konuşmalar medyaya yansıdı.

İsveç’te reşit olma yaşının 15 olmasına rağmen, Pauldan’ın 12-13 yaşında ki çocuklarla yaptığı cinsel içerikli konuşmalar, bu İslam düşmanının aynı zamanda da cinsel sapık olduğunu ortaya koydu.

Kur’an-ı Kerim yakarak İslam’a ve Müslümanlara hakaret eden bu müptezelin, böylece tedavi edilmesi gereken bir sapık olduğu da tescillenmiş oldu.

HABER YORUM

Pauldan’ın, Discord platformu üzerinden çocuklar ile yaptığı cinsel içerikli konuşmalar; bir insanın yaratılış kodlarından ayrılınca ne kadar rezil olabileceğinin göstergesidir.

Bazı insanların, aynı Pauldan gibi psikolojik sorunlar yaşaması doğal sayılabilir. Ancak burada sorun olan, neredeyse bütün Batı’nın bu rezil adamı desteklemesi, ona sahip çıkmaya çalışmasıdır.

Bizim bu haber ve yorumları yazarken “Batı’nın batık kültürü” tabirimizi eleştirenlere tavsiyemiz, Batı konusunda ki düşüncelerini bir kez daha gözden geçirsinler. Zira, insan hakları dahil Batı’nın bizlere tavsiye edebileceği ve de verebileceği hiçbir şey yoktur. Havanda su döğmenin de gereği yoktur.

Şimdi merak edilen konu şu ki, asılsız bir haber olan 6 yaşında evlendirilen kız haberine tepki koyan ve bu rezilliği İslam ile bağdaştırma basiretsizliğini göstererek kıyameti koparanların, Pauldan’ın bu haberine ne diyecekler? Bu yapılanları, bütün Hıristiyanlara teşmil edecek şekilde genelleme yapacaklar mı?

MİRATHABER.COM

 

​​​​​​​

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.