islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5345
EURO
34,9749
ALTIN
2.433,76
BIST
9.803,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Rusya Tanklarındaki Gizemli İşaret 

Rusya Tanklarındaki Gizemli İşaret 
21 Şubat 2022 10:46
A+
A-

Ukrayna – Rusya krizinin savaşa dönüşmesi an meselesi! Rusya, bazı bölgelere saldırmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde bir Ukrayna askeri hayatını kaybetti. Sınırda tansiyon yükselirken Rusya – Ukrayna kriziyle ilgili çok konuşulacak bir iddia geldi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson ‘Putin, bu planı çok önceden yaptı. 1954’ten sonra Avrupa’nın gördüğü en büyük savaş olacak’ dedi.

Rusya lideri Vladimir Putin’in Ukrayna sınırına gönderdiği tanklardaki gizemli işaret dikkat çekti! Sınırda tansiyon giderek artarken Boris Johnson’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. İngiliz lider ‘Rusya, işgal planını adım adım uyguluyor. 1954’ten bu yana en büyük savaşla karşı karşıya kalacağız.’ derken tanklardaki Z harfinin sırrı da çözüldü.

DÜNYAYI KORKUTAN SÖZLER! ‘1954’TEN BU YANA EN BÜYÜK SAVAŞ…’ 
Donbass’taki gelişmelerden sonra Rusya ve Belarus ordularının ortak tatbikatı uzatıldı. Belarus yetkilileri Rus birliklerinin bir süre daha ülkede kalacağını belirtti. Rus ordusu, Ukrayna sınırına S-300 hava savunma sistemini gönderdi.

RUS TANKLARINDA GİZEMLİ İŞARET! MESAJ SAKLI… 
Rusya – Ukrayna sınırından gelen fotoğraflarda ilginç bir ayrıntı dikkat çekti. Rusya tanklarından bazılarının üzerinde ‘Z’ harfi olduğu görüldü. Z harfinin sırrı ortaya çıktı. Ukrayna lideri Zelenski’nin baş harife atıf yapıldığı ifade edildi.

HER AN İŞGAL EDEBİLİR’ 
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, “Eldeki kanıtlar Rusya lideri Vladimir Putin’in her an Ukrayna’yı işgale başlayabileceğini gösteriyor” dedi. BBC’ye konuşan Johnson, “Gerçek şu ki tüm işaretler, planın bazı açılardan çoktan başlamış olduğu yönünde” değerlendirmesinde bulundu.

‘RUSYA, BOMBALARIN BABASINI KULLANACAK’ 
İngiliz medyasında çıkan habere göre Rusya, Ukrayna’ya saldırısında ‘Şok ve dehşet operasyonu’ adı verilen bir yöntem uygulayacak. Nükleer silah kullanmayacak olan Rusya, ‘Tüm bombaların babası’ olarak bilinen 44 tondan fazla TNT’ye eşdeğer silahını Ukrayna’da kullanacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.