islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5720
EURO
34,9922
ALTIN
2.431,91
BIST
9.743,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Sağlık Bakanlığı Açıkladı: 29 Bin Lira Promosyon Ödemesi Yapılacak

Sağlık Bakanlığı Açıkladı: 29 Bin Lira Promosyon Ödemesi Yapılacak
21 Aralık 2022 16:00
A+
A-

Sağlık Bakanlığının Ziraat Bankasıyla yaptığı anlaşma çerçevesinde sağlık çalışanlarına toplam 29 bin lira promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

2023’e sayılı günler kala sağlık çalışanlarının banka promosyon ücretlerinin ne kadar olacağı merak ediliyordu..

Sağlık Bakanlığı, Ziraat Bankası ile promosyon ödemeleri konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu.

29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak
Buna göre, sağlık çalışanlarına, 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

Bu ödemenin 27 bin lirası peşin (25 bin 200 lira nakit, 1800 lira kredi kartına para puan), 2 bin lirası ise 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde “para puan” olarak verilecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın girişimleriyle anlaşma sağlandı. AA’nın aktardığı haberde Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın girişimleriyle Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı.

Bankaların verdiği promosyon paranın hükmü nedir?

Selamünaleyküm sayın hocam; bankaların verdiği cip ( promosyon ) paranın hükmü nedir, alınıp  kullanılabilir mi, saygılar.
Devlet memuruyum ve bankadan promosyon veriyorlar, almak caiz midir?

Aleyküm selam…

Faiz alınıp verilmese de mecburiyet olmadıkça bankalarla çalışılmaması gerekir. Çünkü ilişki meşruiyet kazandırma ve haram işlemlere destek vermedir.

1.) Promosyon tek taraflı bir işlemdir, alınması faiz alma olmasa de kirletileni almadır. Promosyonu alın ve çevrenizdeki bir ihtiyaçlıya verin. Çünkü size helâl olmayan, verilecek fakire helâldir.

2.) Onayınız alınmaksızın tek taraflı bir işlem yapıldığı için promosyonu alabilirsiniz… İhtiyacınız varsa, yeme, içme ve giyme harcamalarınız için değil de tercihan telefon ve elektrik gibi faturalarınızın ve vergilerinizin ödemesinde kullanınız.

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.